Apple watch 9 alınır mı?

Bütçe
16000
Saatin sağlamlığı konusunda endişelenmem gerekiyor mu?
Camina dikkat etmen gerekebilir daha gecenlerde forumda konusu acilmisti.

Koruyucu takmak dokunmatik hassasiyetini etkileyebileceginden duzgun secmekte yarar var o konuda direkt Apple Watch kullanicilari yorum yaparsa daha dogru olur.

Güzel bir mekanik saat de bulabilirsiniz isterseniz çok anlamam fakat anlayan illaki vardır mekanik saat önermemin sebebi çoğu kişi köşede yatıyor şu an diyor ya da özelliklerini kullanmıyorum vs. bunları çok okudum ondan dolayı dedim.

Öncelikle aynı telefonla aynı saatin 41 mm’sini kullanıyorum, gelin size artı ve eksisini anlatayım.

Görüntü kalitesi (+)
Dimdik ekrana gelen güneşe rağmen rahatlıkla gözüken ekran (+)
Saatteki mükemmel çalışan Siri (+)
Malzeme kalitesi (+)
Kordon kalitesi (+)
iPhone telefonlarla tamamen koordine çalışması (+)
Kolunuza taktığınızda alarmın saatten çalması (+)
Rakiplerine göre daha iyi bir arayüz (+)
Akıllı gruplama (+)
Yoğun aktiviteler yaparken bile kalp atış sensörünün doğrudan fazla sapmaması (+)
Bol bol 3. Parti uygulama desteği (+)
Çift dokunuş modunun WatchOS 11 Beta sayesinde çok daha kusursuz olması ve bir çok işleve yaraması (+)
Hızlı şarj (+)
Tutarlı ve genellikle doğru bir uyku ölçümü (+)

Pil ömrü normal ve az kullanımda bile çok az (-)
Muadillerine göre çok pahalı (-)
Safir cam bulunmaması ve bu nedenle çok hızlı çizilebilmesi (-)
Adım sensörü biraz fazladan ölçüyor (-)
Rakiplerine nazaran içinde kendi YouTube uygulaması ve tarayıcısı bulunmaması (-)
Saat üzerindeki klavyenin sadece İngilizce klavye eklenerek kullanılabilmesi (-)
Hoparlörünün en yüksek sesinin bile özellikle aramalarda çok kısık kalması (-)
Müzikleri çalmak için üzerinde hoparlör olmasına rağmen kulaklık takmamız gerekiyor (-)
Saat kadranlarının fazla sade olması (-)

Hocam öncelikle çok teşekkür ederim bu kadar detaylı açıkladığınız için. Eksiler arasındaki ekran çizilme olayı dikkatimi çekti. Şu an kullandığım klasik saatin ekranında 1-2 tane derin çizik var. Bu saati aldığımda da ekranı çizilsin istemem ki çok hızlı çizilebildiğinden bahsetmişsiniz. Acaba bunun için alabileceğim bir önlem var mı? 8. nesillerde de aynı cam olayı mevcut muydu? Eğer değilse 8. nesillere de bir göz atayım. Bunun haricinde diğer -'ler benim için çok sıkıntı yaratmaz. Tekrardan teşekkür ediyorum detaylıca açıkladığınız için. Sizin kullanım süreciniz başlayalı kaç ay oldu ve ekran için nasıl önlemler aldığınızı da söylersen çok minnettar kalırım. Tekrardan teşekkürler. Saati ayın 14 veya 15'inde alacağım, o zamana kadar detaylıca araştırmak isterim.

Telefonunun rengi nedir?
Üst mesajlarda da belirttiğim üzere mavi.

8. Nesillerde de mevcut bu dediğim olay. Sadece Nike modellerinde ve çelik kasa Apple Watchlar’da var safir cam.

Hocam elimde Swatch Swiss model bir saat var. Tekrardan klasik saat almayı düşünmüyorum. Teşekkür ederim tavsiyen için.

8. Nesillerde de mevcut bu dediğim olay. Sadece Nike modellerinde ve çelik kasa Apple Watchlar’da var safir cam.
Peki bu bahsettiğiniz modelleri nerede bulabilirim ve ne kadar fiyat farkı var, bilginiz var mı acaba?

Series 9'un paslanmaz çelik modelleri 40K TL

Series 9'un paslanmaz çelik modelleri 40K TL
Hocam o kadar bütçe çıkamayacağım için muhtemelen normal modelini alacağım. Siz çizilme için ne tip önlemler aldınız? Saati aldıktan sonra yapmam gereken şeyler neler?

Hocam o kadar bütçe çıkamayacağım için muhtemelen normal modelini alacağım. Siz çizilme için ne tip önlemler aldınız? Saati aldıktan sonra yapmam gereken şeyler neler?
Spigen armor kılıf ile kullandım ama illaki sivri köşelere çarpıp yine çiziliyor. Öyle büyük bir çizik yok ama aşırı dikkat etmemden dolayı. Her gün saati çarpacağım diye çok korkuyorum ve şu an üzerinde güneşte gözüken küçük çizikler var. Ekran koruyucu almanızı öneririm ama ben almadım çünkü nefret ederim saatte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…