Apple Watch alınır mı?

Bir akıllı saatte ana odağınız nedir? Uygulama çeşitliliği yani kolunuzda bir telefon olması mı yoksa şarj süresi mi? Eğer uygulama çeşitliliği diyorsanız telefon gibi şarj etmeniz gerekecek. Şarj süresine odaklanırsanız uygulama çeşitliliği azalıyor ve neredeyse yok oluyor. Birinden birini tercih etmeniz gerekmekte.

Bir akıllı saatte ana odağınız nedir? Uygulama çeşitliliği yani kolunuzda bir telefon olması mı yoksa şarj süresi mi? Eğer uygulama çeşitliliği diyorsanız telefon gibi şarj etmeniz gerekecek. Şarj süresine odaklanırsanız uygulama çeşitliliği azalıyor ve neredeyse yok oluyor. Birinden birini tercih etmeniz gerekmekte.

Nabzımı ölçsün adımlarını saysın yeterli gibi bana.

Nabzımı ölçsün adımlarını saysın yeterli gibi bana.

İkinci el Apple Watch SE 1 ve 2. nesil bulabiliyorum 4-5 arasında 2. el alsam mı bilemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence Apple ekosistemindeysen (iPhone kullanıyorsan) Apple Watch kesin alınır, baya iyi uyum sağlıyor. Bildirimler, sağlık takibi, aramalar falan çok pratik oluyor. Ama Android kullanıyorsan hiç bulaşma derim, uyumsuzluk yüzünden çoğu özelliği kullanamazsın. Yani telefonuna göre karar ver, iPhone varsa pişman etmez.

Merhaba arkadaşlar akıllı saat almak istiyorum ama kararsızım sizce Apple Watch alınır mı?

Telefonun anroid ise alınmaz. Ben Samsung W4 kullanıyorum. Son güncellemede gemile geldi saat Google destekli olunca. Artık direk komutları saate veriyorum. Bam başka bir şey. Işık TV klimayı da kontrol ediyor sesli komutla. Apple çok ilkel bana göre yapay zekada olmayınca çok geri kaldı. Android farklı bir kulvarda bir an önce ChatGPT bir şey entegre etmeleri gerek Apple saatlere. Şu an Samsung saatte yapamadığım hiçbir şey kalmadı. Çeviriden sorduğum soruya kadar her şey telefona dokunmadan 1 düğme uzaklığında. Konuşarak yapıyorum.

Apple Watch ile çok farkı var mı? Sorun yaşar mıyım?

Apple Watch'tan sonra iOS ile en uyumlu çalışan akıllı saatlerin Huawei saatler olduğunu söyleyebilirim. Dediğim gibi Apple Watch daha çok kol telefonu gibi düşünebilirsiniz. Telefon gibi istediğiniz uygulamayı yüklersiniz kullanırsınız çeşitlilik daha çok ama bunun karşılığında her gün telefon gibi şarj etmeniz gerekmekte. Onun yerine ana odaklarınız adımımı saysın, bildirimimi göstersin ve nabzımı ölçsün gibi şeyler ise uygulama çeşitliliğinden vazgeçip tek şarjla 7-8 gün kullanım sunan Huawei Fit 4'e yönelebilirsiniz. Karar sizin.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt