"To get rid of Dirt" mu? Bu adamlar ya harbiden akılsız ya da yeni cihaz alalım diye uğraşıyorlar. Toprak varsa su tutarsan çamur olur, ömür boyu da temizleyemezsin.
Performansı etkileyebilecek kir, losyon ve krem gibi etkenlerden bahsediyor. Görselde çamur yok ayrıca. Farklı bir uygulaması var mı? Ya da uygulamanın zararı nedir?

Performansı etkileyebilecek kir, losyon ve krem gibi etkenlerden bahsediyor. Görselde çamur yok ayrıca. Farklı bir uygulaması var mı? Ya da uygulamanın zararı nedir?

Görselde çamur yok da, sesli olarak 'to get rid of Dirt' demesi rahatsız etti beni. Bu şey gibi "Quest3'ünüz kirlendiyse makineye atın gitsin"

Görselde çamur yok da, sesli olarak 'to get rid of dirt' demesi rahatsız etti beni. Bu şey gibi "Quest3'ünüz kirlendiyse makineye atın gitsin"
Wash your hands to get rid of dirt. Kirlendiyse yıka :) İşin esprisi tabii, sıradan kirlerden bahsediyor yıkamaktan zarar gelmez. Hoparlör tasarımı kirlenmeye çok müsait. Kendi saatimde çok sık kullanmadığım için sorun yaşamadım fakat bu konuda kullanıcılar çok şikayet ediyormuş.

Wash your hands to get rid of Dirt. Kirlendiyse yıka :) işin esprisi tabii, sıradan kirlerden bahsediyor yıkamaktan zarar gelmez. Hoparlör tasarımı kirlenmeye çok müsait. Kendi saatimde çok sık kullanmadığım için sorum yaşamadım fakat bu konuda kullanıcılar çok şikayet ediyormuş.

Hayır "here's how to clean Apple Watch, to get rid of Dirt" diyor videonun en başında.