Apple Watch SE alınır mı?

laluz

Uzman
Erkek arkadaşımın mezuniyeti için hediye olarak Apple Watch almayı düşünüyorum. Ama bütçeme en uygunu bu. Sizce bu saat alınır mı? Özellikleri vs. nasıldır? Veya başka bir öneriniz var mı? Teşekkürler şimdiden.

Apple Watch SE 2 kullandım. Gayet hoş ve kullanışlı bir cihaz. Aksesuar ve akıllı cihaz kullanmayı seviyorsa beğeneceğine eminim. Android cihazla uyumlu çalışır mı emin değilim.

Çerçeve kalınlığı replika watch'ler gibi ben hoş bulmuyorum. Watch 8 tercih edebilirsiniz bu bütçe bandında.

Watch 7 ya da 8 bulabilseniz daha iyi olur. Bulamazsanız başka da seçenek yok zaten.

Çerçeve kalınlığı replika watch'ler gibi ben hoş bulmuyorum. Watch 8 tercih edebilirsiniz bu bütçe bandında.
Dediğiniz saate de baktım hoş görünüyor teşekkürler

Apple Watch SE 2 kullandım. Gayet hoş ve kullanışlı bir cihaz. Aksesuar ve akıllı cihaz kullanmayı seviyorsa beğeneceğine eminim. Android cihazla uyumlu çalışır mı emin değilim.
Dijital şeyleri seviyor ben de seveceğini düşünüyorum. Olumsuz bir özelliği oldu mu kullanırken şarj vs. gibi

Watch 7 ya da 8 bulabilseniz daha iyi olur. Bulamazsanız başka da seçenek yok zaten.
Az önce baktım ama onlar ikinci el var sanırım sadece

Dijital şeyleri seviyor ben de seveceğini düşünüyorum. Olumsuz bir özelliği oldu mu kullanırken şarj vs. gibi
Çoğu özelliğini gün içerisinde açık bir şekilde kullanmışımdır. (konum vs.) Batarya ömrü bana yeterli geldi. Her akşam şarj eder tek şarjda bir günümü rahatlıkla geçirebiliyordum.

Çoğu özelliğini gün içerisinde açık bir şekilde kullanmışımdır. (konum vs.) Batarya ömrü bana yeterli geldi. Her akşam şarj eder tek şarjda bir günümü rahatlıkla geçirebiliyordum.

Anladım çok teşekkürler. Son olarak renk olarak hangisi kolda en hoş duruyor sizce

Sıfır alacaksanız alınır, başka seçenek de yok. SE 2 alacaksanız 44MM öneririm. 40mm olanlar küçük oluyor, kullanışsız gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…