Detaylar
Kim cevapladı?Uğur Altun
Uzman
Apple Watch SE 2 kullandım. Gayet hoş ve kullanışlı bir cihaz. Aksesuar ve akıllı cihaz kullanmayı seviyorsa beğeneceğine eminim. Android cihazla uyumlu çalışır mı emin değilim.
laluz
Uzman
Dediğiniz saate de baktım hoş görünüyor teşekkürlerÇerçeve kalınlığı replika watch'ler gibi ben hoş bulmuyorum. Watch 8 tercih edebilirsiniz bu bütçe bandında.
Dijital şeyleri seviyor ben de seveceğini düşünüyorum. Olumsuz bir özelliği oldu mu kullanırken şarj vs. gibiApple Watch SE 2 kullandım. Gayet hoş ve kullanışlı bir cihaz. Aksesuar ve akıllı cihaz kullanmayı seviyorsa beğeneceğine eminim. Android cihazla uyumlu çalışır mı emin değilim.
Az önce baktım ama onlar ikinci el var sanırım sadeceWatch 7 ya da 8 bulabilseniz daha iyi olur. Bulamazsanız başka da seçenek yok zaten.
Uğur Altun
Uzman
Çoğu özelliğini gün içerisinde açık bir şekilde kullanmışımdır. (konum vs.) Batarya ömrü bana yeterli geldi. Her akşam şarj eder tek şarjda bir günümü rahatlıkla geçirebiliyordum.Dijital şeyleri seviyor ben de seveceğini düşünüyorum. Olumsuz bir özelliği oldu mu kullanırken şarj vs. gibi
laluz
Uzman
Çoğu özelliğini gün içerisinde açık bir şekilde kullanmışımdır. (konum vs.) Batarya ömrü bana yeterli geldi. Her akşam şarj eder tek şarjda bir günümü rahatlıkla geçirebiliyordum.
Anladım çok teşekkürler. Son olarak renk olarak hangisi kolda en hoş duruyor sizce
Uğur Altun
Uzman
Ben şahsen Yıldız ışığı modelini satın almıştım. Hoş duruyor ama genellikle siyah renk tercih ediliyor.Anladım çok teşekkürler. Son olarak renk olarak hangisi kolda en hoş duruyor sizce
laluz
Uzman
Ben şahsen Yıldız ışığı modelini satın almıştım. Hoş duruyor ama genellikle siyah renk tercih ediliyor.
Anladım sağ olun
Yeni konular
-
-
-
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-