VValtieL

Uzman
Halihazırda Ultra 2 (2 yıl önce çıkan) kullanıyorum ancak geçen sene çıkan siyah model daha çok hoşuma gidiyordu. Daha sonra Ultra 3 beklemeye karar verdim ve şimdi de yükseltmeye deyip değmeyeceğini bilmiyorum. Aslında farklılık olması açısından Series 11 de kullanmayı düşünüyorum. Ultra 2 bazen büyük geliyor saati yatarken de takıyorum. Siz ne düşünüyorsunuz yükseltmeye değer mi yoksa iki farklı Apple Watch kullanmak daha mı güzel olurdu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne Apple Watch Ultra 2 ile Ultra 3 arasında, ne de Watch 11 ile önceki modeller arasında çok büyük farklar var. Ultra 2 hâlâ iyi saat, kullanılır. İlla düz seriye geçeceğim diyorsanız ekonomik durumunuz mükemmel olmadığı sürece bu ekonomide bir saate 20K para verilmez bence. Gidin onun yerine Series 9, Series 10 falan alın, üç aşağı beş yukarı aynı saatler zaten.

Pil konusuna önem veriyorum biraz. Bu yüzden Ultra 2 kullanıyorum ancak natürel rengi. Siyah modeller hep ilgimi çekti özellikle Series 10 ile tanıtılan parlak siyah çok güzel duruyor.

Ne Apple Watch Ultra 2 ile Ultra 3 arasında, ne de Watch 11 ile önceki modeller arasında çok büyük farklar var. Ultra 2 hâlâ iyi saat, kullanılır. İlla düz seriye geçeceğim diyorsanız ekonomik durumunuz mükemmel olmadığı sürece bu ekonomide bir saate 20K para verilmez bence. Gidin onun yerine Series 9, Series 10 falan alın, üç aşağı beş yukarı aynı saatler zaten.
Series 11 şu ana kadar pili en uzun giden model hocam. Yoksa gerçekten aralarında fark yok, 10 alır geçerdim.

Series 11 modelinden önce Watch 8 kullandım. Benzer ifadeleri duymuş olabilirsiniz; Watch modelleri döngüye girmiş diyebilirim. Bu yüzden iki farklı Apple Watch kullanmak pek keyif vermeyebilir.
Şu an 11 mi kullanıyorsunuz?

Series 11 modelinden önce Watch 8 kullandım. Benzer ifadeleri duymuş olabilirsiniz; Watch modelleri döngüye girmiş diyebilirim. Bu yüzden iki farklı Apple Watch kullanmak pek keyif vermeyebilir.
Evet biliyorum, hepsinin özelliği aynı iPhone gibi geçmeye değer özellikler gelmiyor. Apple'dan sipariş verip 14 gün denemeyi düşünüyorum.

Series 10 modeline göre ortalama %7 kadar artan pil ömrü vaadi görevini yerine getiriyor. Ancak yoğun kullanacak kullanıcılar için hâlâ yetersiz olduğunu düşünüyorum. Günlük şarj etme rutininizi biraz daha erteliyor.
Yoğun kullanmıyorum gündelik kullanım için takıyorum. Eğer ilerde spora başlarsam Ultrayı kullanırım diye düşünüyorum. Sizce mantıklı mı iki farklı cihaz kullanmak?