Apple Watch’ınıza sakın WatchOS 11 Beta kurmayın!

1589

Üstün
Makaleler
2
Cihaz
Apple Watch Series 9 41mm
Apple Watch Series 9 41mm kullanıcısıyım, özellikleri beğenerek WatchOS 11 kurdum ki oldukça beğendim. İlk Beta 1’i kurduğumda aslında çok sorun yoktu ama pili daha hızlı bitiyordu. Normalde gece 11’de genel olarak şarja takıyordum ve tam şarj edip koluma takıp yatıyordum, uyandığımda ise %80-%75 arasında duruyordu. Güncellemeden sonra ise %75-%70 arasına düşmeye başladı.
Aslında fazla bir düşüş değil ancak asıl sorun WatchOS 11 Beta 2 güncellemesini yaptığımda başladı. Dün gece 3’te saatin şarjı %100’ken koluma takıp yattım, 11.00 gibi uyandım ve saatin şarjı %56’ya düşmüştü. Üstelik saat her zamanki gibi uyurken gece modunda düşük güç modunda çalışıyor. Bu kadar düşüş normal değil.

Adı üstünde beta bu tür şeyler olur. Tam sürümde test etmek gerek.

Adının beta olmasının bir sebebi var, bu tam sürümün böyle olacağını göstermiyor.

Hocalarım aldığınız eşyası hiç güncellemeyin. Ben Resmi Note 9'u hiç güncellemedim hala iyi çalışıyor, güncelleyenler hep kasıyor.
Güncel kalmak her zaman daha iyidir, ve konuştuğumuz şey bir saat. Telefon değil.

Redmi telefonların MIUI denilen sistemi başlı başına sorunlu zaten, güncelleme gelince kasması normal. Kendim şu an Vivo Y35 kullanıyorum, Android 12'den 13'e, birkaç ay önce de 14'e geçtim. Hiçbir yavaşlama yaşamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende saat olduğunu biliyorum. Sadece fikrimi belirttim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…