- Cihaz
- Apple Watch Series 9 41mm
Apple Watch Series 9 41mm kullanıcısıyım, özellikleri beğenerek WatchOS 11 kurdum ki oldukça beğendim. İlk Beta 1’i kurduğumda aslında çok sorun yoktu ama pili daha hızlı bitiyordu. Normalde gece 11’de genel olarak şarja takıyordum ve tam şarj edip koluma takıp yatıyordum, uyandığımda ise %80-%75 arasında duruyordu. Güncellemeden sonra ise %75-%70 arasına düşmeye başladı.
Aslında fazla bir düşüş değil ancak asıl sorun WatchOS 11 Beta 2 güncellemesini yaptığımda başladı. Dün gece 3’te saatin şarjı %100’ken koluma takıp yattım, 11.00 gibi uyandım ve saatin şarjı %56’ya düşmüştü. Üstelik saat her zamanki gibi uyurken gece modunda düşük güç modunda çalışıyor. Bu kadar düşüş normal değil.
Aslında fazla bir düşüş değil ancak asıl sorun WatchOS 11 Beta 2 güncellemesini yaptığımda başladı. Dün gece 3’te saatin şarjı %100’ken koluma takıp yattım, 11.00 gibi uyandım ve saatin şarjı %56’ya düşmüştü. Üstelik saat her zamanki gibi uyurken gece modunda düşük güç modunda çalışıyor. Bu kadar düşüş normal değil.