Apple'dan MacBook M1 için anakart satın alınabilir mi?

ddakbrother 41

Başarılı
Yer
İzmit
Evde açılmayan eski MacBook M1 cihazım için anakart yenilemek istiyorum. Anakartın kendisini doğrudan Apple'dan temin etme şansım var mı?

İkinci elde satanların fiyatları çok fazla geldi gözüme, bu yüzden onlardan almak istemedim.

2 el fiyatları fazlaysa Apple'deki fiyatlar daha fazladır. Apple'den temin edebilir misin onu bilmiyorum.

Alınabilir sanırım. Ya da başka sitelerden. Ama gerek yok. Yeni bir laptop parası olabilir. Hem de M1 2020 model eski.

2 el fiyatları fazlaysa Apple'deki fiyatlar daha fazladır. Apple'den temin edebilir misin onu bilmiyorum.
Youtube'de Phone Repair Guru kanalının videolarını izlerken denk geldim. Yurt dışında Apple'dan parça tedarik edebiliyormuşsun. Ancak Türkiye tarafında bununla alakalı hiçbir şey bulamadım. 2.el anakartların da üstüne biraz para eklesen yeni cihaz alırsın zaten.

Alınabilir sanırım. Ya da başka sitelerden. Ama gerek yok. Yeni bir laptop parası olabilir. Hem de M1 2020 model eski.
Boşta duruyordu yapıp kardeşime vereyim diye düşündüm hocam. Ama sanırım tedariği ülkemizde orijinal olarak mümkün değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…