Apple’ın Yeni Liquid Glass Tasarım Dili, Eleştiriye Konu Oldu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Techolay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 410
Makaleler
5

Apple, ürün yelpazesine tamamen yeni bir görünüm kazandıran Liquid Glass tasarımını tanıttı. Bu güncellemeler sadece görsel olarak değil, işlevsel olarak da oldukça önemli. iOS 26 ve macOS Tahoe 26’nın tasarımı, ışığı farklı şekilde kıran dijital cam katmanları düşünüldüğünde oldukça şık görünüyor. Ancak, Windows’un bunu daha önce yaptığını unutmamakta yarar var. Samsung da, bu konuda Apple’a…

Devamını Oku: Apple’ın Yeni Liquid Glass Tasarım Dili, Eleştiriye Konu Oldu
Kaynak: Techolay

iPhone kullananların tercihini anlamakta zorlanıyorum. MacBook, iPad ya da Mac Mini gibi cihazlar tamam, ama iPhone kullanmak bana biraz saçma geliyor, Android candır

• Samsung'un bunu denemesi Apple'ın yapamayacağı anlamına gelmiyor, başarılı olamadılar ki artık kullanmıyorlar. Bu kadar kıskanmamak lazım, her benzerliği yüze vuracaksak piyasada ne Samsung kalır, ne Android kalır.
  • Windows tarihi eser işletim sistemiyle yeni nesil macOS'i bir tutuyor ya ona cidden güldüm Reis kıskandığınızı, Apple'ın bu konuda başarılı olduğunu anladığınızı bu kadar belli etmeyin bari. Apple, bu Liquid Glass tasarımını çok iyi yaptı, yalnızca ufak tefek optimizasyon ve görsel düzeltmelere ihtiyacı var. Zaten bu yazılımlar şu anda betanın betası durumunda, o kadar da olması normal.

iPhone kullananların tercihini anlamakta zorlanıyorum. MacBook, iPad ya da Mac Mini gibi cihazlar tamam, ama iPhone kullanmak bana biraz saçma geliyor, Android candır
Bende Android taraftarıyım ama zevk meselesi eninde sonunda. Eğer kişi para sıkıntısı çekmiyorsa istediği modeli alır. Ama para sıkıntısı çektiği halde iPhone alıp kullanıyorsa o kişi ahmaktır.

iPhone kullananların tercihini anlamakta zorlanıyorum. MacBook, IPad'ya da Mac mini gibi cihazlar tamam ama iPhone kullanmak bana biraz saçma geliyor, Android candır

Ekosistem için. O cihazlar iPhone olmadan olmuyor mesela. Adamda zorunlu alıyor.
Onun dısında o cihazlara ihtiyacı olmayan biri IPhone'u sırf ya logosu ya ilk zamanlarından beri kullanan ya da çok telefon ile uğraşmayan biri alır (orta yaş).onun dısında Android'den devam

Biri kutudan şarj aletini çıkartıyor, diğeri de aynı yolu izliyor. Danışıklı dövüş bunların durumu. Piyasayı da alt üst ettiler. Yakında demonte telefon çıkartıp, bizden birleştirmemizi isterseler şaşırmam. Çinli markaları bu konuda tebrik ediyorum, umarım Samsung ve Apple markalarını örnek almazlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…