- Samsung'un bunu denemesi Apple'ın yapamayacağı anlamına gelmiyor, başarılı olamadılar ki artık kullanmıyorlar. Bu kadar kıskanmamak lazım, her benzerliği yüze vuracaksak piyasada ne Samsung kalır, ne Android kalır.
- Windows tarihi eser işletim sistemiyle yeni nesil macOS'i bir tutuyor ya ona cidden güldüm Reis kıskandığınızı, Apple'ın bu konuda başarılı olduğunu anladığınızı bu kadar belli etmeyin bari. Apple, bu Liquid Glass tasarımını çok iyi yaptı, yalnızca ufak tefek optimizasyon ve görsel düzeltmelere ihtiyacı var. Zaten bu yazılımlar şu anda betanın betası durumunda, o kadar da olması normal.
Hem en sevilen, hem en nefret edilensen zirvedesin demektir. Apple, zirvede. Bu sebeple artık nefret yorumlarını okurken sinirlenmiyorum, Apple kullanıcısı olduğum için gurur duyuyorum.
Çok uzağa gitmeden sadece bu konudaki tüm yorumlara bakalım. Her nefret edicinin referans noktası kendileri bile farkında olmadan Apple olmuş durumda. Apple lider, Apple referans, Apple öncü. Olan, olmayan tüm özellikler Apple ürünleri baz alınarak kıyaslanıyor. Her konferans sonrasında aynı muhabbet, Apple bitiyor, çöküyor, kalitesini yitiriyor diyorlar. Hala zirvede, açık ara farkla. Üstelik diğer markaların pazar payları çok daha fazla olmasına rağmen. Zirve nicelikle değil, nitelikle ölçülür.
O 5 yıl önce getirdi, bu 10 yıl önce getirdi bilmem ne. Kaale bile alınacak yorumlar değiller. Samsung S25 serisi cihazlar çıktığında 1 hafta sonrasında haberim olmuştu. Şu anda Reddit, X, tüm teknoloji dünyası, YouTube, Apple haberleri, eleştirileri ve içerikleriyle kaynıyor. Olay tamamen bu.