Temelin yoksa, derhal temel atmak için çalışmaya başla, ve sana bir abi tavsiyesi olarak, son sene çok kötü bir sıralama yapmadığın vakit, direkt nere tutarsa yaz oraya yerleş, yoksa bu meb yeni sistemi devreye sokacak. Yeni sistemden ne olabilir diyebilirsin ama, bu ülkeye yeni ne gelirse, eskisini mumla aratıyor seneye bende yapacağım yani, bu sene değil 2026 YKS'den bahsediyorum.
Doğru dedin evet, TYT bu sene bitirsem seneyede AYT bitirsem herhalde bir şeyler gelir. Ya temelim %50-60 var ama çok çok fazla yok.

Doğru dedin evet, TYT bu sene bitirsem seneyede AYT bitirsem herhalde bir şeyler gelir. Ya temelim %50-60 var ama çok çok fazla yok.
Matematik temelin olsun yeter, ben kitap açmadan TYT türkçe denemelerinde 30 net sosyal bilimlerde de 15 net veya full çekiyorum, tabi senin istediğin bölüm ve hangi alanda ilerliyorsun bilmiyorum, sayısalcı adamsan doğru matematikten başla çalışmaya. Sözelciysen, TYT türkçe, AYT türkçe başla.

Matematik temelin olsun yeter, ben kitap açmadan TYT türkçe denemelerinde 30 net sosyal bilimlerde de 15 net veya full çekiyorum, tabi senin istediğin bölüm ve hangi alanda ilerliyorsun bilmiyorum, sayısalcı adamsan doğru matematikten başla çalışmaya. Sözelciysen, TYT türkçe, AYT türkçe başla.
Ben sayısalcı olduğum için, sayısal ağırlıklı gidiyorum matematik temelimi atıyorum, antreman matematik, ve akif matematik ile başladım.

Matematik temelin olsun yeter, ben kitap açmadan TYT Türkçe denemelerinde 30 net sosyal bilimlerde de 15 net veya Full çekiyorum, tabii senin istediğin bölüm ve hangi alanda ilerliyorsun bilmiyorum, sayısalcı adamsan doğru matematikten başla çalışmaya. Sözelciysen, TYT Türkçe, AYT Türkçe başla.

Ben sayısalcı olduğum için, sayısal ağırlıklı gidiyorum matematik temelimi atıyorum, antrenman matematik, ve akif matematik ile başladım.

Bende sayısal seçtim, matematik yapabiliyorum anlıyorum. Ama ezber gerektiren biyoloji kimyadan nefret ediyorum resmen, olmaz olsun öyle ders ya. Fizik yine iyi bir nebze. Ben tıbbi sekreterlik düşünüyorum. Doktor sekreterliği yani.