İntel_celeron

Çalışkan
Gideceğim her yerde çoğunlukla navigasyonu kullanıyorum ama telefonu elle tutup ayarlamak zorunda kalıyorum, koltuğun üstüne bırakıp bakıyorum mecbur. Biraz tehlikeli bir durum, özellikle şehir içi yayalar için.

Klima paneline tutturulan bir şey var elimde ama düşüyor ikide bir. Ön göğüse sabitleyip kullanabileceğim sağlam bir şey var mı? Bir de ceza yazıyorlar mı telefon tutucuya?

Cama yapıştırmazsan ceza yemezsin.

Hocam, aracı babam da kullanıyor sanırsam o telefonunu takamayacak ve telefonun arkasına bir şeyler yapıştırmak istemem. Ek olarak sanırsam MagSafe yeterli oluyor gibi duruyor, yani kılıfa bir şey yapıştırmaya gerek yok sanırsam ama babamın telefonunda MagSafe yok maalesef.

Hocam, aracı babam da kullanıyor sanırsam o telefonunu takamayacak ve telefonun arkasına bir şeyler yapıştırmak istemem. Ek olarak sanırsam MagSafe yeterli oluyor gibi duruyor, yani kılıfa bir şey yapıştırmaya gerek yok sanırsam ama babamın telefonunda MagSafe yok maalesef.

Anladım.

Anladım.

Bizim Passat b5'in klima mazgalları biraz hassas :D eğiliyor hemen, ön göğüse sabitlenen bir şey lazım ama yerinden de çıkmasını istemiyorum, sanırsam bu istek 4'ü 1 arada falan oluyor. Var mı ki istediğim kıvamda güzel bir şey. Birçok model var ama tutmamasından korkuyorum.

Bizim Passat b5'in klima mazgalları biraz hassas :D eğiliyor hemen, ön göğüse sabitlenen bir şey lazım ama yerinden de çıkmasını istemiyorum, sanırsam bu istek 4'ü 1 arada falan oluyor. Var mı ki istediğim kıvamda güzel bir şey. Birçok model var ama tutmamasından korkuyorum.

Reis o biraz hasssas konu. Birkaç model al, dene, iade et olmayanları. Forum dısında olsan benim toptancı var, yardımcı olurum da forumda reklam yasak.

Son düzenleyen: Moderatör: