Araba tamponu ne ile boyanır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 3586
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 361
  • Etiketler Etiketler
    araba
Bütçe
Sınırsız

3586

Uzman
Makaleler
33
Arabanın arka tamponunun alt tarafları sürttüğüm için boyası çıkmış ve siyah duruyor. Plastik tampon ne ile boyanır? Araç Toyota Corolla 2019.

Güzel bir zımpara yapar plastik astarını atar sonrasında da arabanın orijinal renk kodunu bastırdığın sprey boya ile şık şık boyarsın.

Keza plastik ön ek aldık, plastik astar üstüne arabanın boyasını bastırdığımız sprey boya ile boyacıdan çıkmış gibi boyadık.

Anladım hocam teşekkürler. Peki bu işlem ne kadar sürer?

Anladım hocam teşekkürler. Peki bu işlem ne kadar sürer?

Yani hızlı bir 180-240'lık zımpara, 10 dk maskeleyip bölgeyi astarlama, 30-45 dk civarı boyanın kurumasını beklemek, ardına 5dakika ilk kat, 30-45 dk bekleme ve tekrar 5 dk ikinci kat ve 30-45 dk arası bekleme dersek.

Maksimum 2 saat, işçilik 30-40 dk sürer.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladım çok teşekkürler.

Hemen boyamaya falan kalkmak yerine bir pasta cila deneyin isterseniz. Gerçi siz bu konuyu açtıysanız o yöntem işe yaramayacak kadar derin bir çizik olabilir ama yine de söyleyeyim dedim.

Hocam Allah aşkına eliniz kolunuz rahat dursun monitör, araba aman bunlar pahalı şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…