Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- Sınırsız
Güzel bir zımpara yapar plastik astarını atar sonrasında da arabanın orijinal renk kodunu bastırdığın sprey boya ile şık şık boyarsın.
Keza plastik ön ek aldık, plastik astar üstüne arabanın boyasını bastırdığımız sprey boya ile boyacıdan çıkmış gibi boyadık.
Keza plastik ön ek aldık, plastik astar üstüne arabanın boyasını bastırdığımız sprey boya ile boyacıdan çıkmış gibi boyadık.
Anladım hocam teşekkürler. Peki bu işlem ne kadar sürer?
Yani hızlı bir 180-240'lık zımpara, 10 dk maskeleyip bölgeyi astarlama, 30-45 dk civarı boyanın kurumasını beklemek, ardına 5dakika ilk kat, 30-45 dk bekleme ve tekrar 5 dk ikinci kat ve 30-45 dk arası bekleme dersek.
Maksimum 2 saat, işçilik 30-40 dk sürer.
Son düzenleyen: Moderatör:
Anladım çok teşekkürler.Yani hızlı bir 180-240'lık zımpara, 10 dk maskeleyip bölgeyi astarlama, 30-45 dk civarı boyanın kurumasını beklemek, ardına 5dakika ilk kat, 30-45 dk bekleme ve tekrar 5 dk ikinci kat ve 30-45 dk arası bekleme dersek.
Maksimum 2 saat, işçilik 30-40 dk sürer.
Arabayı da perte çıkaracak bu gidişle; monitörü, saati bitti. 
Hocam saat için sorun yok yenisini alacağım da monitör hala içimde kaldı, üstünü jel ile sıvayıp jelatin yapıştırmayı denerim belki düzelir.
Aman hocam babam da beni perte çıkarır sonra
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Hemen boyamaya falan kalkmak yerine bir pasta cila deneyin isterseniz. Gerçi siz bu konuyu açtıysanız o yöntem işe yaramayacak kadar derin bir çizik olabilir ama yine de söyleyeyim dedim.