Baya seçenek var ama pekte farklı bir durum yok. Mesela her zamanki gibi kesinlikle Forza serisi (5. oyunda BMW M3 21 Drift Setup için 50 saat müzikli oynamıştım). Sonra bu serinin en yakın rakibi hatta fizik hariç her yönden daha iyi olanı The Crew Motorfest geliyor. The Crew 2'de var da fizik olarak Motorfest'ten açık ara kötü.
NFS serisi var lakin gerçeklikten aşırı kopmak istemiyorsan tercih etmem iç kamera özelliği bile yok tüm veya neredeyse tüm oyunlarında. Fizik olarak simcade değil arcade. Forza veya The Crew gibi değil yani.
Assetto Corsa var lakin modlarla oynaman şart öbür türlü sadece pist oyunu olur ve gereksiz ciddiyete biner oyun.
Ride 4, 5 ve 6 da önerebilirim. Bunlarda sadece pist oyunu lakin aşırı ayarlara en azından inilmiyor ve pistlerde yalnız başına serbest sürüş yapabiliyorsun. Bu serinin sadece kontroller zor. Ona alışmak biraz daha fazla zaman alsa da yine aşırı zor da değil. Ona ben bile alıştım ve ilk öğrendiğim simülasyon oyunu Ride 4 olabilir. Bazen simcade gibi de hissettirmiyor değil.
WRC 4 önerebilirim. Eğer ralli oyunu istiyorsan lakin ralli hakkında da bir şey bilmiyorsan tam ona göre bir oyun. Kolay olsa da bana açıkçası kolaylığı da çocuk oyunu hissi yaratmadı. NFS serisi mesela aşırı arcade ve çocuk oyunu gibi geliyor lakin WRC 4 gene daha idare eder bir oyun.
Yarış olması şart değilse ETS 2 ve ATS'yi de yine de söyleyeyim ama onu herhalde hepimiz biliyoruzdur. Asıl önerim Bus Sim 21, Bus Bound, City Car Driving 2.0, Fernbus Sim olurdu. Bunların hiçbirisi isminden de zaten anlaşılacağı üzere yarış oyunu değil ama taşıt kullanmayı genel olarak seviyorsan iyi denebilecek oyunlar.