Yani bilemiyorum. Ev gibi vaktimin çoğunu geçirdiğim şeyde lüks isterdim ben. A noktasından B noktasına gitmek için sorunsuzluk, verimlilik ve güvenlik daha önemli.
İyi güzel hoşta her eklenen elektronik parça olası arıza potansiyeli. Ben biraz daha eski kafalıyım doğrudur.
Özellikle sport moduna alınca aracın içinin tamamen kırmızıya dönmesi mükemmel bir his veriyor. Bir de içerisini mor renk falan yapıyorsun geceleri daha iyi oluyor.
Özellikle sport moduna alınca aracın içinin tamamen kırmızıya dönmesi mükemmel bir his veriyor. Bir de içerisini mor renk falan yapıyorsun geceleri daha iyi oluyor.
Mesela direksiyon ısıtma soğuk bölgeler için biçilmiş kaftan. Eliniz o soğukta direksiyona yapışıyor resmen. Çok faydalı. Uzun far asistanı, harika bir kolaylık. Sürekli uzun-kısa arasında geçiş yapmak için uğraşmıyorsunuz. Biraz da teknoloji etkisi. Artık insanlar oyuncaklı şeyleri seviyor aslında. Mesela Skoda. Mini çöp kutusu, buz kazıyıcı, şemsiye kapı içlerinden çıkması bunlar pratik ve akıllı çözümler. Koltuk soğutma mesela ben terleyen bir insanım, acayip iyi bir rahatlık.