Detaylar
Kim cevapladı?NFS tarzında arabanın rengi belli olmayacak şekilde olanlar yasak. Küçükse sıkıntı olmaz. Bizde var, milyon tane çevirmeye girdik bir şey demediler.
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
NFS tarzında arabanın rengi belli olmayacak şekilde olanlar yasak. Küçükse sıkıntı olmaz. Bizde var, milyon tane çevirmeye girdik bir şey demediler.
Şu tarz şeyler zaten sticker'lar hocam. Sıkıntı olur mu?
Sıkıntı olmaz hocam.Eki Görüntüle 222516
Bu arada bazı sticker modelleri reflektörlü olup ışığı olduğu gibi geri yansıtıyor, onlar sıkıntılı.
Turkish Airlines ve Gayış Edition güzel ama diğerlerini yapıştırma bence
Hayır, sorun olmaz. Ama bence bunları yapıştırma. Cringe. Tabii sen bilirsin.Eki Görüntüle 222516
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Biliyorum biraz cringe ama elde tek bu var. Havamız olsun en azından. Magandalık yapmadığım sürece bir şey olacağını sanmıyorum.Hayır, sorun olmaz. Ama bence bunları yapıştırma. Cringe. Tabii sen bilirsin.
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Camlar hocam.Tam yapıştırmayı düşündüğün yer neresidir? B sütunu mu?
Bunları takmanız aracınızı etiket yapmaz, her çevirmede etiket yapar. Ve gerçekten kötü görünüyorlar, bence bunun yerine çok daha güzel stickerlar bulabilirsin. Aracı söyle, ben sana ona göre güzel stickerlar göndereyim. Instagram'da çok güzel satıcılar var misal.Şu tarz şeyler zaten sticker'lar hocam. Sıkıntı olur mu?
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Toyota Corolla 2018 model hocam.Bunları takmanız aracınızı etiket yapmaz, her çevirmede etiket yapar. Ve gerçekten kötü görünüyorlar, bence bunun yerine çok daha güzel stickerlar bulabilirsin. Aracı söyle, ben sana ona göre güzel stickerlar göndereyim. Instagram'da çok güzel satıcılar var misal.