Makaleler
14
Yer
Bolu Dağı Tüneli
Selam.

Yazın kavurucu sıcaklarında araç güneş altında kaldığı zaman boyaya zarar gelmemesi ve içerinin tabiri caizse kavrulmaması açısından fiyat/performans, makul sayılabilen kaliteli bir araç brandası arıyorum. Aracımın altı otoparka girip çıkarken sürttüğü için maalesef uzun süreli parklar hariç kapalı garajı tercih edemem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam.

Yazın kavurucu sıcaklarında araç güneş altında kaldığı zaman boyaya zarar gelmemesi ve içerinin tabiri caizse kavrulmaması açısından fiyat/performans, makul sayılabilen kaliteli bir araç brandası arıyorum. Aracımın altı otoparka girip çıkarken sürttüğü için maalesef uzun süreli parklar hariç kapalı garajı tercih edemem.
Brandalar daha çok zarar veriyor.

Selam.

Ben sadece ön kısmını koruyan şemsiye şeklindeki korumalardan aldım. Klimanın soğutmasını beklemek her gün ve sürekli branda ile uğraşmaktan iyidir ya. 😄

Bende benzer şekilde branda arayışı içindeyim ancak araç fazla tozlandığı için ister istemez brandayı takıp çıkarırken sürtünce çiziklere sebep olacaktır. Bu nedenle ucunda asma yerleri olan branda almaya karar verdim. Arka bahçedeki ağaç ve direklere asmayı düşünüyorum. Sizin de imkanınız var ise öyle bir şey düşünebilirsiniz. İstediğiniz kadar iyi branda alın eğer aracınız 7/24 yeni yıkanmış gibi tertemiz değil ise takıp çıkarırken ki sürtünmeler ufak çiziklere sebep olacaktır dediğim gibi. Aynı zamanda yaz sıcaklıkları anormal seviyelere ulaştığı için aracın bu sıcakta kapalı kalması da sorun yaratabilir.