Benzer sorunu bende klimayı yeni açtığımda veya klimayı kapattıktan sonra fan açtığımda yaşıyorum. Bunun sebebi klima suyunun araç dışına atılmayıp içerde kalması. Bunun yaşanmaması için klimayı kullandıktan sonra kapatınca bir süre fanın çalıştırılması gerekiyor. Klimayı kapatır kapatmaz aracı stop ederseniz bu kokuya davetiye çıkarıyorsunuz. Muhtemelen sizde de durum böyle gelişti. Klima çalışmıyorken, araç hareket ederken kokuyu hala alıyor olma sebebinizde aracın hareket halinde önden rüzgar yiyip o rüzgarı hava kanallarından içeri vermesinden dolayı. Özellikle kışın klima kapalı şekilde elinizi klimaya tutarsanız hafif bir serinlik hissedeceksiniz. Menfezleri kapatmanız veya iç hava devir daimini açmanız bunu engelleyerek kokuyu azaltacaktır hareket halindeyken. Filtre değişimi kokuyu çözebilir veya klima temizliği yaptırmanız gerekebilir. Bende dediğim gibi koku aldığımdan zamanında araştırmıştım fakat halen yaptırmadım. Koku problemini çözdükten sonra klimayı dediğim şekilde kullanırsanız koku problemi yaşama ihtimaliniz düşecektir.