Bütçe
1.400.000 TL

yusufkerem

Üyecik
Maksimum 1.3 veya 1.4 M bütçeye konforlu,yalıtımı iyi, az yakan ve az sorun çıkartacak sunroof veya cam tavanlı; genellikle şehir için kullanabileceğim SUV veya Crossover almayı düşünüyorum. Bu bütçede tavsiyeleriniz nelerdir?

Teşekkürler.

Son düzenleme:
Ford Puma bakabilirsiniz ama dolu paketi olmaz bu fiyatlara. Genel olarak sorunsuz bir arac. Pazarlikla 1.4 civarina inerler. Egea Cross iyi olur ama cogunluk sehir ici kullanacaginizdan ve mazot fiyatlari sebebiyle dizele cok sıcak degilim.

Hocam eklemeyi unuttum sunroof veya cam tavan arıyorum bir de acaba böyle bana 3-4 farklı model öneriniz varsa atma şanşınız var mı onlardan birini alayım

Hocam eklemeyi unuttum cam tavanlı arıyorum bir de acaba böyle bana 3-4 farklı model öneriniz varsa atma şanşınız var mı onlardan birini alayım

Skoda Kamiq, Seat Arona bakabilirsiniz 1.0 TSI ama bu fiyata cok fazla sey istiyorsunuz hocam onu belirteyim. SUV sart olmasa Scala onerirdim mesela dolu paketini bulabilirsiniz 1.0 TSI modelin. Lounge paket bir Egea Cross bu fiyatta alabileceginiz cogu aractan cok daha fazla donanim icerecek ve uzerine ic mekan kalitesi olarak da oyle daglar kadar fark olmayacak. Dolu bir B hatchback almadiginiz surece cam tavan vs. biraz zor yani.

Skoda Kamiq, Seat Arona bakabilirsiniz 1.0 TSI ama bu fiyata cok fazla şey istiyorsunuz hocam onu belirteyim. SUV sart olmasa Scala onerirdim mesela dolu paketini bulabilirsiniz 1.0 TSI modelin. Lounge paket bir Egea Cross bu fiyatta alabileceginiz cogu aractan cok daha fazla donanim icerecek ve uzerine ic mekan kalitesi olarak da oyle daglar kadar fark olmayacak. Dolu bir B hatchback almadiginiz surece cam tavan vs. biraz zor yani.

Hocam 2-3 farklı konuda yardımınıza ihtiyacım var
1-psa mesela Peugeot 2008 cam tavan falan var 1.5 hdi ve eat 8 falan acaba bu modeller mantıklı mı saçma mı?
2-Seat arona veya Ford puma arasında kaldım. Bende sizce hangisi mantıklı siz hangisini alırıdınız
3-yerden HB alsam mı diyorum bu bütçede C segmentte Kia ceed veya golf diyorum ne diyorsunuz

Son düzenleme:
Hocam 2-3 farklı konuda yardımınıza ihtiyacım var
1-psa mesela Peugeot 2008 cam tavan falan var 1.5 hdi ve eat 8 falan acaba bu modeller mantıklı mı saçma mı?
2-Seat arona veya Ford puma arasında kaldım. Bende sizce hangisi mantıklı siz hangisini alırıdınız
3-yerden HB alsam mı diyorum bu bütçede C segmentte Kia ceed veya golf diyorum ne diyorsunuz

PSA grubuna bulasmanizi onermem elektronik sorunu cok olan araclar bir de bir kere ariza vermeye baslayinca isin icinden cikamiyorsun beyin olarak sorunlu araclar. Arona ve Puma ikilisinden ben Puma secerdim acikcasi. HB alacaksaniz bu fiyatlarda guzel 1.0 Ecoboost HB Focus'lar var hocam onlara bakabilirsiniz. Hem genel olarak sorunsuz araclar hem de cok yakmiyorlar. Cam tavan yok sadece bildigim kadariyla. Golf'lerin fiyatlar asiri sisik maalesef. Ceed'de de bir eski kasaya gitmeniz gerekir.