Araç içinde nem kokusu sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sıla
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 250
  • Etiketler Etiketler
    araç
20 dakika rölanti ve klima açık, 1-2 kereden bir şey olmaz ama alışkanlık haline getirmeyin. Yük bindiriyor sonuçta aracınıza. Maksimum 4-5 dakika sonrasında, mümkünse eğer kapatın aracı. Diğer arkadaşların söylediklerine ek olarak karbonatın da nem çekme yapısı var. Hem basit hem de ucuz. Tabii %100 çözüm olmayabilir karbonat. Çok yönlü bir çözüme sahip olabileceği için nem konusu, araçta bir kontrol edilirse iyi olur. Belki bir su alma, ufak bir birikinti kaynaklı nem de yapmış olabilir. Paspasları, bagaj havuz kısım bölgesine de bakın bir. Fitillerden sızdırma da olabilir. Ek olarak nem alıcılar da var arabalar için, hiç fena değil onlar da bu arada. Ve aracınızda halı paspas kullanıyorsanız, onlar da nem yapabiliyor bazen. Linkteki gibi ürünler hem daha pratik hem de ideal, tavsiye ederim. Bu arada paspas linki örnektir, daha ucuzları bulunur.

Tabii geçici çözümlerden ziyade kalıcı çözüm bulunursa daha iyi olacak bence.

Filtre ve diğer konular için yorum yapmadım, çünkü burada zaten diğer deneyimli arkadaşlarımız tarafından yapılmıştı.

Son düzenleme:
Arabada beklememiz gerekiyordu. Ve o sıcakta klimasız şekilde beklemek hayatımın sonu olabilirdi. Karbonatta her işe yarıyor, maşallah. Birçok yerini kontrol ettim sorun gözükmüyor sadece giderken koku artıyor bu yüzden klima olabilir diye düşündük biz de. Ayrıca halı paspasımdan asla vazgeçmem. Bunu teklif etmemişsiniz diye varsayıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…