Sadece hayatımda hiç otomatik araç sürmedim bu yüzden manuel istiyorum ancak 1.4 fire Egea dışında manuel araç yok iki şirkette de. Fiyat konusunda zaten sorunum yok başıma bela açılmasındansa bu paraları vermeye hazırım.

Ancak dediğim gibi manuel bir araç gerekiyor bana.

Yarın arkadaşıma bir telefon açayım hatırlat bana bakalım bir.

Artık manuel araçlar maalesef çok azaldığı için bulamaman normal. Filolarda belirli Km'ye ulaşınca elden çıkarıyor çünkü. İlerleyen yıllarda bulmak daha da zorlaşır muhtemelen.

Son düzenleme:
Maalesef genç sürücü paketi bulunmuyor. Benim ehliyetim daha yeni 1 yılını dolduracak.

@xsharke sadece ekonomi ve lüks sınıfa vermiyorlarmış genç paketini şimdi öğrendim. Orta sınıfta genç paketi ile kiralama yapabiliyorum ancak yaş sınırı belirtmemişler genç paketinde. Bu konuda bilginiz var mı?
Bilgim yok arayıp sorabilirsiniz.

Benden daha deneyimli arkadaş ile hatırlattığın için az önce konuştum. Manuel olduğu için zor diyor. Yaş ve manuel kriterlerinden dolayı sıkıntılı biraz dedi. Şunu da ekstra ekledi yaş kurtarsa bile Egea, symbol, C-elysee, Clio manuel falan denk gelir dedi. Hani öyle Passat, Focus, Mondeo, Golf tarzı arabalar zor diye söyledi. Biliyorsun onlarda da manuel vites seçeneği var normalde.

Bulur ama dükkan tarzı Rent A Car felan bakması lazım şeklinde yorumladı. Onu da hem ben, hem o önermedi.

Sen stokları kontrol ediyor musun? Onların stokları sürekli güncelleniyor, belki Egea dışında bir araç düşebilir sık kontrol ile?

Daha fazla yardımcı olmak isterdim, lakin şartlar sorun çıkarttı.

Benden daha deneyimli arkadaş ile hatırlattığın için az önce konuştum. Manuel olduğu için zor diyor. Yaş ve manuel kriterlerinden dolayı sıkıntılı biraz dedi. Şunu da ekstra ekledi yaş kurtarsa bile Egea, symbol, C-elysee, Clio manuel falan denk gelir dedi. Hani öyle Passat, Focus, Mondeo, Golf tarzı arabalar zor diye söyledi. Biliyorsun onlarda da manuel vites seçeneği var normalde.

Bulur ama dükkan tarzı Rent A Car felan bakması lazım şeklinde yorumladı. Onu da hem ben, hem o önermedi.

Sen stokları kontrol ediyor musun? Onların stokları sürekli güncelleniyor, belki Egea dışında bir araç düşebilir sık kontrol ile?

Daha fazla yardımcı olmak isterdim, lakin şartlar sorun çıkarttı.

Konuyu açtığımdan beri stoklar değişmedi diyebilirim. En kötü otomatiğe alışabilirim ancak yine Clio, Talisman, Egea çıkıyor. Avec kiralama şirketinde en azından Megane bulabildim. Ancak Avec diğerleri kadar güvenilir mi bilgim yok. Sizin bilginiz var mı? Manuel olma zorunluluğu ortadan kalkarsa ne yapılabilir?

Konuyu açtığımdan beri stoklar değişmedi diyebilirim. En kötü otomatiğe alışabilirim ancak yine Clio, Talisman, Egea çıkıyor. Avec kiralama şirketinde en azından Megane bulabildim. Ancak Avec diğerleri kadar güvenilir mi bilgim yok. Sizin bilginiz var mı? Manuel olma zorunluluğu ortadan kalkarsa ne yapılabilir?

Oda hiç fena bir firma değil. Tercih edilebilir. Talisman D segmenti araba, gayet iyi. Hatta kiralayabiliyorsan ilk tercihin olsun. Megane olur, iyi araba kiralık olarak oda.

O zamanda yaş faktörü giriyor devreye. Genç paketleri hariç. Tiktak'ta olabilir. 20- 21 yaş altına araba kiralamaya sıcak bakmıyor firmalar artık.

Kısmen haklılar, eziyor bazı gençler arabaları.

Oda hiç fena bir firma değil. Tercih edilebilir. Talisman D segmenti araba, gayet iyi. Hatta kiralayabiliyorsan ilk tercihin olsun. Megane olur, iyi araba kiralık olarak oda.

O zamanda yaş faktörü giriyor devreye. Genç paketleri hariç. Tiktak'ta olabilir. 20- 21 yaş altına araba kiralamaya sıcak bakmıyor firmalar artık.

Kısmen haklılar, eziyor bazı gençler arabaları.

Talisman yazmışım Taliant olacaktı o 😂 Talisman bulabilsem direkt yapışırdım şahsen.

Tiktak güvenilir midir? Oradan 3 gün 10.000'e kiralanabiliyor ancak. Epey pahalı yani diğer firmalara göre. Araçta iki kişi olacağız bu arada babamla ben. Babam sağlık sorunlarından dolayı süremediğinden benim sürmem gerekiyor. Onun üstüne kiralasam ben sürsem olmaz mı? Sağ koltukta oturacak o da sonuçta. Ancak böyle bir durumda ne gibi şeylerle karşılaşırız bilgim yok.

Gençlere araba vermek istememe konusunda haklılar. Bizim gençlerimiz binek gündelik arabaları gereksiz zorlayarak kullandıkları için sıcak bakmazlar.