Webcam Kullanan İnsan
Yetkin
- Makaleler
- 1
Reklamlarda bas bas bağıran ARACINIZI DEĞERİNDE SATIN ALALIM kişilerini görmüşsünüzdür. Bi' aracımız var, 2015 model Volkswagen Golf 7 Comfortline. Aracın hasar kaydı, boyası vb. yok çünkü küçük şehirde binildi, temiz bakıldı falan filan. Ağır bakımları, filtre bakımları vs. genel periyodik bakımları da ortalama 1000 kilometre önce yapıldı. Yine bugün bu reklamlardan birisi şak diye çıktı karşıma. Dedim bi' sorayım bakayım, ne kadar bir fiyat verecekler. Araç 2015 model, 190 bin kilometrede. Yıllık ortalama 19 bin kilometreye tekabül ediyor. 3 tane siteye girdim, isim vermeyeceğim sitelerin. Bilgileri doldurdum, doldurdum, doldurdum. 2 tanesi 744 bin TL, 1 tanesi 635 bin TL fiyat verdi. Şimdi, sarı siteden aynı özelliklere sahip ilanları listeleyelim ve "Fiyata göre önce en düşük" filtresini açalım.
İlanlardan birisi ağır hasar kayıtlı, birisi diyor ki önemsiz hasar kaydı var falan filan. En düşük fiyat bile sitenin verdiği fiyattan fazla, ki hasar kaydı opsiyon vb. detaylara falan girmeyeceğim.
Gerçekten merak ediyorum, bu kişilere aracını satanlar hangi akla hizmet satıyor? Aslında şunu da sormak gerek, gerçekten buralardan bu kişilere aracını satan var mı? Çünkü gerçekten çok komik fiyatlar verdikleri fiyatlar. Konu hakkındaki düşüncelerinizi, varsa deneyimlerinizi merak ediyorum. Herkese iyi günler.
İlanlardan birisi ağır hasar kayıtlı, birisi diyor ki önemsiz hasar kaydı var falan filan. En düşük fiyat bile sitenin verdiği fiyattan fazla, ki hasar kaydı opsiyon vb. detaylara falan girmeyeceğim.
Gerçekten merak ediyorum, bu kişilere aracını satanlar hangi akla hizmet satıyor? Aslında şunu da sormak gerek, gerçekten buralardan bu kişilere aracını satan var mı? Çünkü gerçekten çok komik fiyatlar verdikleri fiyatlar. Konu hakkındaki düşüncelerinizi, varsa deneyimlerinizi merak ediyorum. Herkese iyi günler.