Tam anlayamadım ama sanırsam plastik parça değil, aracın kendi renginde devam ediyor. Çok sıkıntılı bir yerden göçmüş. Çamurluğun o şeklini verebilmek biraz uğraştırıcı diye biliyorum. Aslında büyük bir göçük değil ama bulunduğu bölge sebebiyle biraz yüksek fiyat çekebilirler uğraştırıcı vesaire diye.
Detaylar
Kim cevapladı?Gün ışığında belli olmuyor, geceleri sokak lambasının ışığıyla belli oluyor. Sizce yaptırılmalı mı?Tam anlayamadım ama sanırsam plastik parça değil, aracın kendi renginde devam ediyor. Çok sıkıntılı bir yerden göçmüş. Çamurluğun o şeklini verebilmek biraz uğraştırıcı diye biliyorum. Aslında büyük bir göçük değil ama bulunduğu bölge sebebiyle biraz yüksek fiyat çekebilirler uğraştırıcı vesaire diye.
Tamamen size kalmış bir şey. Eğer size çok batmıyorsa yaptırmaya gerek yok çünkü dediğim gibi göçüğün bulunduğu kısım biraz sıkıntılı işçiliği daha zor diye biliyorum. Bu nedenle maliyeti de biraz daha fazla olur. Aracı satarken yaptırırsınız veya fiyattan düşersiniz. Ben arabama çok dikkat ederim ve en ufak şeyi dert ederim o nedenle ben yaptırırdım. Sizde geceleri uyumak yerine kafaya takıyorsanız deli gibi yaptırın. En azından rahat bir uyku çekersinizGün ışığında belli olmuyor, geceleri sokak lambasının ışığıyla belli oluyor. Sizce yaptırılmalı mı?