Arama sayfasına site ikonu nasıl eklenir?

Oltran

Üstün
Makaleler
11

Tam olarak buradan söz ediyorum. Sitemde favicon mevcut. Zamanla kendisi mi gelecek yoksa benim ekstra bir şey mi yapmam gerek? Aslında internette bir şey buldum ama emin olamadığım için soruyorum.

Her şey doğru gözüküyor. Arama motorlarının favicon'ları indexlemesi zaman alabiliyor benimki de 1.5 hafta civarı sürmüştü. Yandex üzerinden aratın bir de siteyi.

Meta Tags — Preview, Edit and Generate Şuradan bir test eder misiniz meta tagları?

Bu sitelere de göz gezdirin.

2. siteyi biliyorum, oradan yardım aldım zaten. Ama ilk sitede ne yapacağımı anlamadım pek. Bu arada bu işlerde henüz çok yeniyim bilginiz olsun.

Sıkıntı yok ben de profesyonel değilim zaten. İlk site rehber makalesi, baka baka yapacaksınız.

[CODE lang="html"]<meta property="og:image" content="https://metatags.io/images/meta-tags.jpg">
<meta property="og:title" content="Meta Tags — Preview, Edit and Generate">
<meta property="og:description" content="With Meta Tags you can edit and experiment with your content then preview how your webpage will look on Google, Facebook, Twitter and more!">[/CODE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…