LinkedIn bağlantısını bilerek eklemedim hocam çünkü LinkedIn hesabım mevcut değil. Onu da en kısa süre içerisinde halledip site bağlantılarına ekleyeceğim.Katılıyorum.
Eki Görüntüle 247955
@Towande, dediği gibi. Fazla CPU kullanıyor gibi.
İşin özüne bakarsak beğendim ben.
Linkedin bağlantısı çalışmıyor.
Çok teşekkür ederim hocam. Beğenmenize sevindim ^^
Siteye girdiğimde deli dehşet kasıyordu. CPU kullanımı çok fazla oluyor siteye girdiğimde. Bir ben de mi sorun var?
Eki Görüntüle 247944
Gayet güzel olmuş. Bence siteye uygun bir mouse ikonu kullanın. Beni rahatsız etti açıkcası.
Bağlantıda Kalalım kısmında linklere uygun ikon kullanırsanız bence daha güzel bir görüntü olur.
Bunlar haricinde resim kullanılmış bazı yerlerde daha yumuşak bir geçiş şeklinde gözükecek şekilde dursa resimler daha iyi olur gibi. Biraz havada kalmış gibi gözüküyorlar.
Ben genel olarak beğendim diyebilirim.
UI hoş olmuş ama mobilde ciddi FPS düşüşü var hocam. Redmi Note 12 Pro 5G ile girdim, scroll sırasında frame drop çok hissediliyor.
Bence optimizasyon yapmanız şart.
Tamamen göz zevki fakat üstüne gelindiğinde iç koyu alandaki kenarların aşırı belirgin olması yerine hafif silik bir geçiş olabilirmiş koyudan açık tona doğru.
Eki Görüntüle 247947
Katılıyorum.
Eki Görüntüle 247955
@Towande, dediği gibi. Fazla CPU kullanıyor gibi.
İşin özüne bakarsak beğendim ben.
Linkedin bağlantısı çalışmıyor.
Site yeni getirilen güncellemeler ve yapılan optimizasyonlar ile güncellenmiştir hocalarım. Güncel site linki konu içeriğine eklenmiştir. Gerekli optimizasyonlar yapılmış, gereksiz özellikler çıkarılmış ve yeni özellikler eklenmiştir. Getirilen yeni özellikler ve yapılan optimizasyonlar tamamen sizlerin yorumuna ve fikirlerine dayanarak yapılmıştır. Fikirleriniz, eleştirileriniz ve yorumlarınız için teşekkür eder, iyi sosyaller dilerim!
Son düzenleme: