Aranızda benim gibi işsiz asosyal ve psikolojisi bozuk olan var mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan III. Osman
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    araba

III. Osman

Yetkin
İşsizim. Asosyalim. 3 tane antidepresan kullanıyorum. Sosyal becerilerim zayıf. 7-8 aydır WP'den 1 tane bile mesaj gelmedi. Instagram kullanmıyorum. Gerçek bir hesabım yok hiçbir platformda. Beni merak eden kimse yok. Bu forumdaki kişiler ya okuyor ya da çalışıyor işleri güçleri var aralarındaki en işsizi benim galiba.

Duvara yumruk atarak sinirden elimi kırdım. Defalarca telefon ve PC ekranı kırdım.

Sıkıcıyım 1 yıldır gittiğim berber ile 2 muhabbetim yok adam beni tıraş ederken o kadar sıkılıyor ki yüz ifadesinden beli hahahahha.

Üniversite de 3-5 kızla ilişkim oldu hepsi kısa süreli takılma tarzı hepsi de sıkıcı buldukları için benimle görüşmeyi kestiler. Gün boyu hiçbir şey yapmadan durabilirim.

Vasıfsız bir adamım. İyi olduğum veya anladığım hiçbir alan yok atıyorum bu forumda bir çocuk var 15 yaşında konsollardan tut yazılıma sistemlere kadar çoğu şeye hakim benim bu tarz herhangi bir alanda en ufak bilgim bile yok. Bu yüzden ömür boyu işsizliğe mahkum edildim. Sıkıcı olduğum için de yalnız olmaktan başka şansım yok.

Var mı forumda benim gibileri?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…