Detaylar
Kim cevapladı?23 Nisan'da koltuğa oturan çocuklar gibi 1 saatliğine @Barış olmuşsunMerhaba sosyalde komik olan bir anınız var mı?
Bilmeyenler varsa, zamanında sayfayı her yenilediğinizde hesap değişiyordu. Tabi 1 saat falan sürdü.

Bruhistan
Başarılı
Eğlenceli hataydı. Keşke 1 Nisan şakası olarak bunu özellik haline getirip sunsalar bayağı iyi olurdu.Merhaba sosyalde komik olan bir anınız var mı?
Bilmeyenler varsa, zamanında sayfayı her yenilediğinizde hesap değişiyordu. Tabi 1 saat falan sürdü.
YASEDEM
Deneyimli
Eğlenceli hataydı. Keşke 1 Nisan şakası olarak bunu özellik haline getirip sunsalar bayağı iyi olurdu.
Bayağı mahremiyet sıkıntısı olurdu. Mahremiyet sıkıntısı olmasa güzel olurdu.
Neredeyse gerçek oldu23 Nisan'da koltuğa oturan çocuklar gibi 1 saatliğine @Barış olmuşsun![]()
@THE KEROXEA hocamın komik bir anısı var.
Son düzenleme:
Anımı anlatmadan önce söylemek isterim ki bu profil fotosunu ben koymadım zorla koydurdular yardımedinhttp.
Anıma geçelim, geçen senelerden bilen bilir kolonya içmiştim bi aralar hatırlayan oldlar çıkar belki
Ettim hocam öbür taraftan yazıyorum
- Makaleler
- 20
Moderatör olduğum dönem benim için çok komik bir dönemdi.
Sen moderatör iken ne uğraşırdık seninle hocam o zamanları özledim heModeratör olduğum dönem benim için çok komik bir dönemdi.
- Makaleler
- 20
Güzel günler mazide kaldı...Sen moderatör iken ne uğraşırdık seninle hocam o zamanları özledim he![]()