Aras Kargo deneyimim

Makaleler
6
Selam.

Özellikle Ekşi'de Aras Kargo'nun inanılmaz derecede eleştirildiğini, hatta bu sebeple bazı kişilerin Amazon'dan ürün satın almayı bıraktığını gördüm. Normalde bu kargo şirketine karşı ben de önyargılıydım hep, hatta 1 keresinde iyi bir şey yaşamamıştım. Ancak bence eskiye oranla aşırı düzelmişler. En son Şubat ayında Amazon'dan bir ürün satın almıştım ve Aras Kargo'ya verilmişti. Hatasız, sorunsuz bir şekilde elime ulaşmıştı. Bu sefer ise dün yine Amazon'dan kedi maması sipariş etmiştim. Satıcı Amazon'un kendisiydi. Kargom yine Aras'a verildi. Ve bugün bir baktım kargom gelmiş. Çok şaşırdım. Aynı şekilde sıkıntısız bir şekilde ulaştırmışlar. Daha dün sipariş ettiğim kargo 1 gün içerisinde getirilmiş. Millet hep derdi Aras inanılmaz yavaş, şöyle kıvırıyorlar böyle kıvırıyorlar falan diye de, yani 1 günde geldi bana Bence Aras bayağı çekidüzen vermiş kendine.

Sizin düşünceleriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:

Aras Kargo'dan hiç sorun yaşamadım, eskiden biraz geç gelebiliyordu ancak oluyor. Aras'dan kargo da çok fazla alıyorum çok fazla da gönderiyorum hiç sıkıntı yaşatmadı şu ana kadar.

Benim yaşadığım yerdeki şubeleri iyi. Genel olarak kargolarım 1-2 gün içinde teslim oluyor. Bazen evde olmadığımda aynı mahallede oturan bir tanıdığa bırakabilir misin diye sorduğumda bile kırmıyorlar. Ben beğeniyorum kendilerini.
Tabi gözümde yine de en iyi kargo firması değiller.

Bizim burada da(Akçakoca) en iyisi Aras Kargo(bence), ikincisi de MNG. Yurt İçi ve Sürat çöp. Aras ve MNG'nin şubeleri de direkt yaşadığım yerde olunca, olur da teslim edilmezsen şubeye gidip alabiliyorum ama diğerlerinde bu mümkün olmuyor.

Kargolarımı mümkün olduğunda hep HepsiJet ile seçerim mükemmel hızda ve çok güzel getiriyorlar arasta ise bu süre daha uzun ama gelen hiçbir kargom da birkaç kutu hasarından başka bir şey ile karşılaşmadım onda da üründe sıkıntı olmadığı için uğraşmadım.

Benim buradaki şubeleri iyi. N11 üzerinden bilgisayarımın siparişini vermiştim. 1 günde elime ulaştı. Ulaşmayı da geçtim, kutuda en ufak zedelenme yoktu. Eskiden Aras Kargo esprileri yapılırdı, hep algı hep algı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…