Aras Kargo rezaleti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dazti
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 402
  • Etiketler Etiketler
    aras kargo kargo

Dazti

Becerikli
Şu zamana kadar sadece 2 defa Aras Kargo'dan sipariş alacaktım ama ikisinde de kargoyu evimde alamadım; diğer kargo firmaları evde yokken arıyorlar ancak Aras Kargo sadece zilime basıp geri dönüyor.

Yine şubeden almak zorunda kalacağım sanırım, bunu sıkça yapıyorlar mı? Sizin de deneyimlerinizi merak ediyorum.

4 kere filan aldım sanırım. 3'ü sorunsuzdu. 1'inde adres doğru olmasına rağmen adres yanlış dediler. Şubeden almaya gittiğimde başkasının kargosunu verdiler. Yolda fark ettim.

Normalde aramaları gerekiyor. Evde olmasan da teslimat kodunu aldıktan sonra isteğe göre komşuya da bırakabilirler kapıya da bırakabilirler. Ama uğraşmıyorlar bazı kuryeler zile basıp geçiyorlar. Bazıları ise eve gelmeden dahi evde misiniz diye arayıp soruyor.

4 kere filan aldım sanırım. 3'ü sorunsuzdu. 1'inde adres doğru olmasına rağmen adres yanlış dediler. Şubeden almaya gittiğimde başkasının kargosunu verdiler. Yolda fark ettim.
Bana sadece pencere fotoğrafı atmışlar,yansımadan gördüğüm kadarıyla benim evime bile benzemiyor.

Bana gelenler zile basıp gidiyor.

Kargo diyince sürat.
En yavaşı ise PTT Doğu icin en azından.

Yapabileceğin tek şey şikayet etmek kardeşim. Ara, şikayet var'a konu aç fark etmez bir şeyler yapabilirsen etkisi olur. Puan veriliyorsa düşük puan ver filan.

Sizin de deneyimlerinizi merak ediyorum.
Satıcının Aras'la anlaşmalı olduğunu gördünce farklı yerden alıyorum.
Aramızda geçen ortalama bir diyalog.
Acil parça lazım olur ve sabahtan şubeye giderim.
- Niye geldin evine git, kargon kamyonda.
Telefondan son güncellemenin şube olduğunu gösteririm.
- Ha bir saniye adres neresiydi? Kargon dağıtıma çıkmış.
Kurye nerede yanına gidip alacağım.
- Söylemem.

Sizde yine zile basmışlar. Bende sokağa girip geri çıkıyorlardı. Şubeden almama da izin vermiyorlardı. En son bir tanıdık çıkınca onun aracılığıyla aldım.

Memleketimdeki aras kargo şubesi çok iyi, ilçedeki en iyi kargo şubesi olabilir. Şu an yaşadığım ilçedeki kötü. Bence birazda şube yapılanmasıyla alakalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…