F fortunee Başarılı Katılım 14 Mayıs 2025 Mesajlar 1.366 Çözümler 3 Beğeniler 814 26 Mart 2026 #21 Dazti dedi: Bizde de olsa şöyle şeyler ne iyi olur ama malum Genişletmek için tıkla... Bu da benim şansım herhalde. Şu ana kadar kargo firmalarıyla çok az sorun yaşamışımdır.
Dazti dedi: Bizde de olsa şöyle şeyler ne iyi olur ama malum Genişletmek için tıkla... Bu da benim şansım herhalde. Şu ana kadar kargo firmalarıyla çok az sorun yaşamışımdır.
Rustin Cohle Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 982 Çözümler 2 Beğeniler 1.079 Yer EGE 26 Mart 2026 #22 Aras asla bana dağıtıma çıkmıyor gelin şubeye alın diyorlar hiç sevemedim bu yüzden işimi gücümü bırakıp kargo almaya gittim her defasında. DHL ve UPS kesinlikle gözümde en iyisi kapıma kadar gelip ararlar.
Aras asla bana dağıtıma çıkmıyor gelin şubeye alın diyorlar hiç sevemedim bu yüzden işimi gücümü bırakıp kargo almaya gittim her defasında. DHL ve UPS kesinlikle gözümde en iyisi kapıma kadar gelip ararlar.
KS KS Dazti Becerikli Katılım 18 Eylül 2025 Mesajlar 176 Beğeniler 58 26 Mart 2026 #23 fortunee dedi: Bu da benim şansım herhalde. Şu ana kadar kargo firmalarıyla çok az sorun yaşamışımdır. Genişletmek için tıkla... Ben Aras Kargo dışında sorun yaşamıyorum ama sizin yaşadığınız bir deneyim yaşamadım şu ana kadar. Rustin Cohle dedi: Aras asla bana dağıtıma çıkmıyor gelin şubeye alın diyorlar hiç sevemedim bu yüzden işimi gücümü bırakıp kargo almaya gittim her defasında. DHL ve UPS kesinlikle gözümde en iyisi kapıma kadar gelip ararlar. Genişletmek için tıkla... Bana da zile basıp anlayamadığım fotoğraflar çekip gidiyorlar.
fortunee dedi: Bu da benim şansım herhalde. Şu ana kadar kargo firmalarıyla çok az sorun yaşamışımdır. Genişletmek için tıkla... Ben Aras Kargo dışında sorun yaşamıyorum ama sizin yaşadığınız bir deneyim yaşamadım şu ana kadar. Rustin Cohle dedi: Aras asla bana dağıtıma çıkmıyor gelin şubeye alın diyorlar hiç sevemedim bu yüzden işimi gücümü bırakıp kargo almaya gittim her defasında. DHL ve UPS kesinlikle gözümde en iyisi kapıma kadar gelip ararlar. Genişletmek için tıkla... Bana da zile basıp anlayamadığım fotoğraflar çekip gidiyorlar.