Herhangi bir büyütme küçültme yapmadım ama şu sağdaki videolar falan böyle bir sığmadı gibi duruyor. Durum sizde de aynı mı?
Detaylar
Kim cevapladı?mburakkarakas
Yetkin
Herhangi bir büyütme küçültme yapmadım ama şu sağdaki videolar falan böyle bir sığmadı gibi duruyor. Durum sizde de aynı mı?
Eki Görüntüle 256655
Arayüz sende eski bile. İzlenme kısmı da değişti.
Astronotarda
Üstün
Arayüz sizde eski bile kalmış.
Anasayfa bende de böyle. Video izlediğim yer bir acayip sadece.
Bende de uzun zamandır böyle. Ama her videoda böyle olmuyor.Herhangi bir büyütme küçültme yapmadım ama şu sağdaki videolar falan böyle bir sığmadı gibi duruyor. Durum sizde de aynı mı?
Eki Görüntüle 256655
mburakkarakas
Yetkin
Ana sayfa bende de böyle. Video izlediğim yer bir acayip sadece.
Ana sayfadan ziyade ikonlar değişti onu diyorum.
CBTSG23XrC1Z
Becerikli
Evet, sağdaki önerilen videolardaki thumbnail'ler büyüdü. İnsanların dikkatini nasıl daha da çalıp platforma bağımlı yaparız diye kara kara düşünüyorlar.
Bu ekranı gördükçe tüylerim diken diken oluyor. İğrenç duruyor.Evet, sağdaki önerilen videolardaki thumbnail'ler büyüdü. İnsanların dikkatini nasıl daha da çalıp platforma bağımlı yaparız diye kara kara düşünüyorlar.
CBTSG23XrC1Z
Becerikli
Kanka, ben Control Panel for YouTube ile önerilenleri gizledim ve eski player'ı geri getirdim çok daha iyi duruyor, kullanabilirsin istersen.Bu ekranı gördükçe tüylerim diken diken oluyor. İğrenç duruyor.