ekmekistan

Üyecik
Ya oyun oynarken falan özellikle GTA online, birden internet kesiliyordu kasada sıcak üflüyor ekran kartı sıcaklığına baktım 85 89 arası geziniyor. Kulllanım derecesinde ve GTA online de RTX dahil hemen hemen her şey Full iken bu sıcaklık derecesi normal mi, normalde 75 dereceyi geçmez diyorlardı bu kart bir korkmadım değil, ayrıca bu internet kesintisinin kartın ben fark etmeden 90 derece sıcaklığı görmesinden dolayı olduğunu düşünüyorum (Görev Yöneticisi SS ve kasanın fotoğrafını attım)

Dosya Ekleri

• ARC.webp
    ARC.webp
    1,2 MB · Görüntüleme: 70
  • download.webp
    download.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 54
Kasanın yarısının kapalı olması bunda etkili.
Eğer A750 nin Sparkle modeli ise daha normal. Ha bu sıcaklıkları iyi mi hayır. A750 ler genel olarak 70-75 derece civarı arası çalışıyor

83 derecelerde normal diyebileceğimiz tek modeller blower fan tipine sahip FE tip kartlarıdır, diğer her kart için fazla sayılır 80 dereceler.

Kasanın yarısının kapalı olması bunda etkili.
Eğer A750'nin sparkle modeli ise daha normal. Ha bu sıcaklıkları iyi mi hayır. A750'ler genel olarak 70-75 derece civarı arası çalışıyor.

Yok hocam düz Arc'a 750 limited yani, birkaç kişiye sordum normal dedi bu sıcaklarda ve kasanın yarısının açık olmasından dolayı, ilk aldığımda 78'i falan geçmiyordu zaten kaldı ki o zamanlar serindi hava.

83 derecelerde normal diyebileceğimiz tek modeller blower fan tipine sahip FE tip kartlarıdır, diğer her kart için fazla sayılır 80 dereceler.

Ama hava 35-40 derece arası ve kasanın yarısı açık sadece ve bu koşullarda normal dediler, birkaç kişiye danıştım bu cevabı verdiler.

Yaz ayında gayet normal 84 derece The Last of Us Part I'de gördüm bugün. Gerçi kartın ömrünü bitirmeye çalışıyom iyice seneye haziran da yeni sistem alacagım için.