Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Kartı söküp tekrardan taktım düzelmedi ancak displayport'u tam tersine değiştirince yani kartın takılı olan kısmınnı monitöre monitöre olan kısmını karta takınca düzeldi. Şu anda bir problem yok ancak teste sokacağım şimdi. Bir bakalım.DDU ile sürücüyü kaldırıp 6881 sürücüsünü kurun. Sorun devam ediyorsa yukarıda bahsedildiği gibi VRAM arızasıdır. Servise yollamanız gerekir. Sparkle A580 kullanıyorum son sürücüde böyle bir sorun yaşamıyorum.
1 Dakikalık testte bir problem görünmüyorDDU ile sürücüyü kaldırıp 6881 sürücüsünü kurun. Sorun devam ediyorsa yukarıda bahsedildiği gibi VRAM arızasıdır. Servise yollamanız gerekir. Sparkle A580 kullanıyorum son sürücüde böyle bir sorun yaşamıyorum.
Vadbav
Başarılı
Ekran kartım Intel Arc A750 1.5 sene civarı daha garantisi var, birden bir böyle çizgiler çıkıp gitmeye başladı. Driver'ı DDU ile silip yükledim olmadı. Bir çözüm bilen var mı?
Video linki:
Eki Görüntüle 165381
Vram arızası gibi duruyor ilerlemeye meyilli arızalardır vakit kaybetmeden garantiye gönderiniz.
Blücher
Uzman
Ekran kartım Intel Arc A750 1.5 sene civarı daha garantisi var, birden bir böyle çizgiler çıkıp gitmeye başladı. Driver'ı DDU ile silip yükledim olmadı. Bir çözüm bilen var mı?
Video linki:
Eki Görüntüle 165381
Eski sürücüdeler de böyle yapıyor muydu?(6881/6790)
Bir kere kurdum sürücüyü zaten güncelleme yapmadım, kart 2 haftadır bende.Eski sürücüdeler de böyle yapıyor muydu?(6881/6790)
Blücher
Uzman
Bir kere kurdum sürücüyü zaten güncelleme yapmadım, kart 2 haftadır bende.
DDU ile sürücüyü kaldırıp 6881 sürücüsünü kurun. Sorun devam ediyorsa yukarıda bahsedildiği gibi VRAM arızasıdır. Servise yollamanız gerekir. Sparkle A580 kullanıyorum son sürücüde böyle bir sorun yaşamıyorum.
Kartı söküp tekrardan taktım düzelmedi ancak displayport'u tam tersine değiştirince yani kartın takılı olan kısmınnı monitöre monitöre olan kısmını karta takınca düzeldi. Şu anda bir problem yok ancak teste sokacağım şimdi. Bir bakalım.DDU ile sürücüyü kaldırıp 6881 sürücüsünü kurun. Sorun devam ediyorsa yukarıda bahsedildiği gibi VRAM arızasıdır. Servise yollamanız gerekir. Sparkle A580 kullanıyorum son sürücüde böyle bir sorun yaşamıyorum.
1 Dakikalık testte bir problem görünmüyorDDU ile sürücüyü kaldırıp 6881 sürücüsünü kurun. Sorun devam ediyorsa yukarıda bahsedildiği gibi VRAM arızasıdır. Servise yollamanız gerekir. Sparkle A580 kullanıyorum son sürücüde böyle bir sorun yaşamıyorum.
Blücher
Uzman
Kartı söküp tekrardan taktım düzelmedi ancak DisplayPort'u tam tersine değiştirince yani kartın takılı olan kısmınnı monitöre monitöre olan kısmını karta takınca düzeldi. Şu anda bir problem yok ancak teste sokacağım şimdi. Bir bakalım.
1 dakikalık testte bir problem görünmüyor.
Eki Görüntüle 165396
Intel Arc ekran kartları yeni olduğu için sorunun neresinden olduğu pek tahmin edilemiyor. Drvierdan olabilir, kablodan olabilir, porttan olabilir. Sorununuz çözüldüyse ne güzel.
Şu anlık çözülmüş gibi duruyor, en azından garantisi var da rahatım birazIntel Arc ekran kartları yeni olduğu için sorunun neresinden olduğu pek tahmin edilemiyor. Drvierdan olabilir, kablodan olabilir, porttan olabilir. Sorununuz çözüldüyse ne güzel.
Bende öyle tahmin ediyorum, fabrika hatası da olabilir belki ama şu anda bir problem kalmadı, garanti çözüm için yeni bir DP alacağım.Ben daha yeni sayılabilecek kartta hemen vram arızası olma ihtimalini düşük görüyorum ama başka sürücüler ile benzer sıkıntı oluyorsa, monitör ve kabloarda bir sıkıntı kesin yoksa akla başka bir şey gelmiyor.
Bu arada DarkForge markasının 600W modelini kullanıyorum, 8 pin pci-e çıkıyor dönüştürücü ile 14 pin'e çeviriyorum. PSU nun gücü yettiği için bir problem bundan kaynaklı olmaz sanırım.
Yeni konular
-
-
-
Çin'de 1.5 milyon takipçisi bulunan köpek kaçırıldı ve yedirildi
- Dagster3532
-
Giyim Casio saatlerde %10 indirime ek 300 TL kupon fırsatı
- Caner Uncu
-
-
-