PlayStation oyunlarında da bir problem yaşadığımı hatırlamıyorum. ReSize BAR'ı bütün Intel Arc kartlarda kullanmak gerekiyor yoksa performans çok düşüyor. Sürücü olarak sürekli güncelleniyor. Mesela eski sürücülerdeyken YouTube'da bazen mavi ekran yiyordum ama yeni sürücülerle düzeltildi. Yeni çıkan oyunlar için anında yeni sürücüyle oyun desteği getiriliyor.

Bir başka forumda birisi Arc A750 ile ReSize BAR açmadığı için oyunların oynanmayacak seviyede olduğunu söylüyordu. Kendisine ReSize BAR açmasını ve tekrar test yapmasını söylemiştim sorunu düzelmişti.

Benim anakartım ReSize BAR destekliyor ancak PCI-e 3.0 bu bir sorun yaratır mı?
Ayrıca konunun linkini atabilir misiniz?

1744530163771.webp

Bunlardan ayrı bir sürü daha oyunum var hepsini ara ara oynadım 2024 Haziran ayında aldım 1 seneye geliyor neredeyse 100'ü geçik oyun oynadım sorun yaşamadım.

Eki Görüntüle 140289

Bunlardan ayrı bir sürü daha oyunum var hepsini ara ara oynadım 2024 Haziran ayında aldım 1 seneye geliyor neredeyse 100'ü geçik oyun oynadım sorun yaşamadım.

Maşallah 😂 hocam gördüğüm kadarı ile PlayStation oyunlarınıda oynamışsınız. Onlarda durum nasıldı high grafikler 1080p akıcı mıydı?

Bu arada sistemin diğer bileşenleri nedir?
ReSize BAR, FSR, Vulkan vb gibi özellikleri kullandınız mı?

Satıcı bana FurMark testi attı 10-11dakikalık testte 73-74 dereceyi gördü. Nasıldır sizce? Bana bir tık fazla geldi. Undervolt ile çözülebilir mi? Intel için bu değerler normal mi?

Kusura bakmayın çok soru sordum biliyorum ama deneyiminiz var madem olabildiğince bilgi almak isterim yani.

Maşallah 😂 hocam gördüğüm kadarı ile PlayStation oyunlarınıda oynamışsınız. Onlarda durum nasıldı high grafikler 1080p akıcı mıydı?

Bu arada sistemin diğer bileşenleri nedir?
ReSize BAR, FSR, Vulkan vb gibi özellikleri kullandınız mı?

Satıcı bana FurMark testi attı 10-11dakikalık testte 73-74 dereceyi gördü. Nasıldır sizce? Bana bir tık fazla geldi. Undervolt ile çözülebilir mi? Intel için bu değerler normal mi?

Kusura bakmayın çok soru sordum biliyorum ama deneyiminiz var madem olabildiğince bilgi almak isterim yani.
Ben valla sadece last of us de 70 i geçtiğini gördüm diğerleri 55-65 arasıydı yüksek de. TLOU 2 indirdim bugün ve girdim 68 sabit yüksek ayarda XeSS açık.

Ben valla sadece last of us de 70 i geçtiğini gördüm diğerleri 55-65 arasıydı yüksek de. TLOU 2 indirdim bugün ve girdim 68 sabit yüksek ayarda XeSS açık.
Derece mi Fps mi hocam tam anlayamadım. Sanırım dereceden bahsediyorsunuz. Bu değerler gayet iyi diye düşünüyorum. XeSS mi daha iyi çalışıyor yoksa FSR mi, ayrıca bu özellik % kaç fps yükseltiyor, görüntüde bozukluk oluyor mu?

Derece mi Fps mi hocam tam anlayamadım. Sanırım dereceden bahsediyorsunuz. Bu değerler gayet iyi diye düşünüyorum. XeSS mi daha iyi çalışıyor yoksa FSR mi, ayrıca bu özellik % kaç fps yükseltiyor, görüntüde bozukluk oluyor mu?
Derece hocam FPS ise 60 üstü garanti yani düşük değil. Bence XeSS daha iyi.

Performansı dengesiz bazı oyunlarda iyi performans verirken bazı oyunlarda rezil bir performansı var.