yoten

Uzman
Merhaba ikinci el Arc A750 ekran kartı aldım yüke bindiğinde karttan ses çıkıyor, internetteki coil whine seslerine benziyor, psudanda yük altına girmese bile bir ses var ama tam olarak anlayamadım PSU boşta ses çıkarıyor yüke bindiğinde ekran kartından ses geliyor, sizce bu sorun PSU'dan kaynaklı olabilir mi?
Bir de fanlarin ledleri yanıp sönüyor

PSU: 600W BitFenix muisca 80+ Bronze
Kasa: BitFenix muisca ATX

Son düzenleme:
Bende anlamadım hocam kart bir FPS'e veya sıcaklığa ulaştığı zaman çıkarıyor
Evet. ARC serisi nedense çok hızlı ısınıp fazla güç çekiyor. Maksimum güç kullanım limitini düşürmeyi deneyebilirsiniz ama pek önermiyorum. Rahatsız etmiyorsa garantiyle uğraşmaya gerek olduğunu zannetmiyorum. Rahatsız ediyorsa gönderebilirsiniz ama pek ihtimal vermiyorum düzeleceğine.

Evet. Arc serisi nedense çok hızlı ısınıp fazla güç çekiyor. Maksimum güç kullanım limitini düşürmeyi deneyebilirsiniz ama pek önermiyorum. Rahatsız etmiyorsa garantiyle uğraşmaya gerek olduğunu zannetmiyorum. Rahatsız ediyorsa gönderebilirsiniz ama pek ihtimal vermiyorum düzeleceğine.

Sizce hocam düzelir mi bu ısınma ve fazla güç tüketme sorunları? Rahatsız etmiyor fazla o yüzden fazla uğraşmak istemiyorum garantiyle.