Yetse de ki yeterli olması olası, adaptör kullanmanız gerekecektir. O sistemde PSU'da en az 3 adet PCI-e ekran kartı bağlantısı gerekiyor. Core GM 650 üzerinde tek soket ve buna bağlanabilir bir kablodan 2 besleme olmalı.
Yetse de ki yeterli olması olası, adaptör kullanmanız gerekecektir. O sistemde PSU'da en az 3 adet PCI-e ekran kartı bağlantısı gerekiyor. Core GM 650 üzerinde tek soket ve buna bağlanabilir bir kablodan 2 besleme olmalı.
Satışları bayağı iyidir diye düşünüyorum. Parası olmayan kullanıcı AMD yerine Intel'i tercih ediyor. Tek sorunu eski oyunlarda destek yok. Bu sebeple kötü FPS veriyor. Mesela, Watch Dogs 1 oyununda optimzasyon olmadığı için 50FPS veriyor.
A750 olarak düşündüm kusura bakmayın. B750'yi gözden kaçırmışım.
RTX 4060'ın modeli nedir? Eğer tek 8 pin isteyen bir modelse ve B750 de tek 8 pin ile gelirse (ki o TBP ile gayet normal) elinizdeki PSU yeterli olacaktır.
Palit Infinity 2 modelini kullanıyorum. 8 pin destekliyor ancak kablo kısa olduğu için yetişir mi bilemiyorum. Eğer 8 pin gelirse bayağı iyi olur. Sadece 1 tane uzatıcı alıp kullanırım.
A750 olarak düşündüm kusura bakmayın. B750'yi gözden kaçırmışım.
RTX 4060'ın modeli nedir? Eğer tek 8 pin isteyen bir modelse ve B750 de tek 8 pin ile gelirse (ki o TBP ile gayet normal) elinizdeki PSU yeterli olacaktır.
Bu, anakart üzerindeki ekran kartı soketine dair veriyolu olmalı. 150W zaten, 6+2 pinle sağlanabilir, 75W da anakart üzerinden iletilebiliyor. İkinci sokete ihtiyaç duyacaklarını düşünmüyorum ama erken konuşmak da pek doğru değil tabii.