Geraltın kılıcı
Üstün
Şu anda elimde Seasonic GM-650 mevcut. Bu modelin yetmeyeceğini düşündüğüm için ucuz ve kaliteli bir PSU arıyorum.
3000-4000 arası bir bütçem var. Hocam PSU'm yeterli mi?Core GM kalitesinde mi olsun? Bir de bütçe belirtebilir misiniz?
Arc A750 ile B750 modeli aynı değiller. B750, 4070S rakibi olacakmış.Yetse de ki yeterli olması olası, adaptör kullanmanız gerekecektir. O sistemde PSU'da en az 3 adet PCI-e ekran kartı bağlantısı gerekiyor. Core GM 650 üzerinde tek soket ve buna bağlanabilir bir kablodan 2 besleme olmalı.
Şu işinizi görür;
![]()
BitFenix BFG Gold BP-BGA750UMAG-9R 750W 80+ Gold PCIe Gen 5.0 Full Modüler Güç Kaynağı
BitFenix BFG Gold BP-BGA750UMAG-9R 750W 80+ Gold PCIe Gen 5.0 Full Modüler Güç Kaynağı ve tüm Yeni Nesil Oyuncu Ekipmanları Creature Game Store'da!www.crtgamestore.com
RtX 4060'ı 12VHPWR ile ARC 750 yi 6+2 pinlerle besleyebilirsiniz
Eminim @Andar Han hocam ona göre öneri yapmıştır.Arc A750 ile B750 modeli aynı değiller. B750, 4070S rakibi olacakmış.
Intel GPU üretimini saldı diye biliyordum. Bu olayı şimdi öğrendim, gerçekten iyi bir iş çıkartırlarsa tercih edilebilir gibi duruyor.Arc A750 ile B750 modeli aynı değiller. B750, 4070S rakibi olacakmış.
Satışları bayağı iyidir diye düşünüyorum. Parası olmayan kullanıcı AMD yerine Intel'i tercih ediyor. Tek sorunu eski oyunlarda destek yok. Bu sebeple kötü FPS veriyor. Mesela, Watch Dogs 1 oyununda optimzasyon olmadığı için 50FPS veriyor.Intel GPU üretimini saldı diye biliyordum. Bu olayı şimdi öğrendim, gerçekten iyi bir iş çıkartırlarsa tercih edilebilir gibi duruyor.
A750 olarak düşündüm kusura bakmayın. B750'yi gözden kaçırmışım.
RTX 4060'ın modeli nedir? Eğer tek 8 pin isteyen bir modelse ve B750 de tek 8 pin ile gelirse elinizdeki PSU yeterli olacaktır.
Hocam galiba 8 pin gelecekmiş.A750 olarak düşündüm kusura bakmayın. B750'yi gözden kaçırmışım.
RTX 4060'ın modeli nedir? Eğer tek 8 pin isteyen bir modelse ve B750 de tek 8 pin ile gelirse (ki o TBP ile gayet normal) elinizdeki PSU yeterli olacaktır.
Intel® Arc™ B570 Graphics - Product Specifications | Intel
Intel® Arc™ B570 Graphics quick reference with specifications, features, and technologies.www.intel.com