Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Selamlar,

2018 zamanından kalma bir hesaba girmek istiyorum. Emaile erişimim var, şifre sıfırlama bağlantısı geliyor ancak doğum tarihi ile doğrulama istiyor. Hatırlamıyorum maalesef, zamanında rastgele bir şey girmiştim.
Destek talebi oluşturdum ancak aklınızda bir fikir varsa dinlemek isterim. Teşekkürler.

Selamlar,

2018 zamanından kalma bir hesaba girmek istiyorum. Emaile erişimim var, şifre sıfırlama bağlantısı geliyor ancak doğum tarihi ile doğrulama istiyor. Hatırlamıyorum maalesef, zamanında rastgele bir şey girmiştim.
Destek talebi oluşturdum ancak aklınızda bir fikir varsa dinlemek isterim. Teşekkürler.
Playstation Türkiye destek hattını arayabilirsiniz;
0850 969 82 77

Playstation 3 zamanından kalma bir hesabımı bu destek hattı ile geri almıştım. Online'a göre daha fazla seçenek sunuyorlar. Kapalılar hafta sonu yalnız.

Playstation Türkiye destek hattını arayabilirsiniz;
0850 969 82 77

Playstation 3 zamanından kalma bir hesabımı bu destek hattı ile geri almıştım. Online'a göre daha fazla seçenek sunuyorlar. Kapalılar hafta sonu yalnız.
Teşekkürler, PlayStation, Türkiye dalını kapatmamış mıydı? Pazartesi günü arayacağım.

Bildiğim kadarıyla konsolları Sony adı altında getirmeyi bıraktı. Bilkom vasıtası ile geliyor. Rica ederim.
Canlı destek cevap verdi ancak tahmin ettiğim gibi, kullanıcı adı, kredi kartı bilgisi veya işlem maili istiyor. Maili temizlediğim için yok bunlar tabii ki. :/

Canlı destek cevap verdi ancak tahmin ettiğim gibi, kullanıcı adı, kredi kartı bilgisi veya işlem maili istiyor. Maili temizlediğim için yok bunlar tabii ki.:/
Cop kutusu belki..? Belki ilginc gelecek ama PlayStation 3'umun seri numarasi ile halletmistim. Bu yuzden telefon hatti daha iyi geliyor bana.

Cop kutusu belki? Belki ilginc gelecek ama PlayStation 3'umun seri numarasi ile halletmistim. Bu yuzden telefon hatti daha iyi geliyor bana.

Konsolu 6-7 sene önce elden çıkardım :/ Sadece e-mail ve hesabı açtığım yerin lokasyon kanıtını sunabilirim gibi. Çok kötü oldu bu ya.

Direkt maili temizledim ben. Gmail hesabını Outlook yaptım mail kısmı için, 10-15K mail vardı.

Konsolu 6-7 sene önce elden çıkardım :/ Sadece e-mail ve hesabı açtığım yerin lokasyon kanıtını sunabilirim gibi. Çok kötü oldu bu ya.

Direkt maili temizledim ben. Gmail hesabını Outlook yaptım mail kısmı için, 10-15K mail vardı.
Hocam elinizden geleni yapin. Umarim cozulur.