Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
1710078534834.webp

Merhaba arkadaşlar, Arc tarayıcısını kurmaya çalıştım ancak kurulum bu ekranda takılı kaldı. 'Something went wrong, please try again!' hatası veriyor. Hiçbir şekilde çözüm bulamadım. Beta olduğu için normal karşılıyorum ama bunu nasıl düzeltebilirim ya da düzeltilebilir mi? Windows 11 kullanıyorum. (Soyad yazınca da olmuyor)

Çözüm
Erken erişim talebi yaptığınız e-mail ile kayıt olmalısınız.
Eki Görüntüle 25549

Merhaba arkadaşlar, Arc tarayıcısını kurmaya çalıştım ancak kurulum bu ekranda takılı kaldı. 'Something went wrong, please try again!' hatası veriyor. Hiçbir şekilde çözüm bulamadım. Beta olduğu için normal karşılıyorum ama bunu nasıl düzeltebilirim ya da düzeltilebilir mi? Windows 11 kullanıyorum. (Soyad yazınca da olmuyor)
Sistem Gereksinimlerini Kontrol Edin:
Windows 10 veya 11 (64 bit)
En az 4GB RAM
En az 1GB kullanılabilir depolama alanı
DirectX 12'yi destekleyen bir grafik kartı

Hocam bende erken erişim talebi istiyor, başka bir şekilde kayıt olmanın bir yolu var mı?

Erken erişim talebi yaptığınız e-mail ile kayıt olmalısınız.

Hocam sorunum öyle değildi. Aslında hiçbir şekilde ön kayıt yaptırmadan girmeye çalışıyordum olmuyordu. Sonra email ön kayıdı yaptırdıktan 1-2 hafta sonra artık Whitelist'e katıldınız dedi. Bende kayıt oldum ama önermem kullanmanızı çünkü Google'a giriyorum anında çöküyor zaten beta çok bir şey beklememek lazım.