Cihazımda Windows 11 yüklüyken 10 dakika kullanma şansım oldu. Sadece 10 dakika dayanabildim. Fazlasını bünyem kaldıramazdı.

Şu an Windows üzerinde kullanabileceğiniz en iyi tarayıcı Chrome tek eli. Neden tek eli dedim onu da zaten global grafikler gösteriyor.

Şans vermek istediğiniz bir tarayıcı varsa ve özelleştirmeyi çok seviyorsanız kesinlikle Vivali önerebilirim. Zevkle kullanmış olduğum tarayıcılardan bir tanesi. Özelleştirme konusunda bir numara diyebilirim.

@Koneko Toujou
1716637642798.webp

Arkada video oynarken 2.linkten size yazıyorum ve 6 link daha açık, kullanımlar bu şekilde.

Operayı ben de sevmem ama veri satan tarayıcı diye gömüp Chrome olur demen daha komik.
Neresi komik? Chrome Opera'yı çok rahat solluyor. Yok RAM ve CPU kullanımı düşüreceğiz diye tarayıcıyı kullandırtmıyorlar resmen kasıp duruyor. Ayrıca sürükle bırak olarak linkleri alamıyorsun doğru düzgün çalışmıyor bile. Chrome en iyilerden hala.

@Koneko Toujou Eki Görüntüle 50209
Arkada video oynarken 2.linkten size yazıyorum ve 6 link daha açık, kullanımlar bu şekilde.

Neresi komik? Chrome Opera'yı çok rahat solluyor. Yok RAM ve CPU kullanımı düşüreceğiz diye tarayıcıyı kullandırtmıyorlar resmen kasıp duruyor. Ayrıca sürükle bırak olarak linkleri alamıyorsun doğru düzgün çalışmıyor bile. Chrome en iyilerden hala.

Bilmiyorum önce ecosia sonra en son Chrome deneyebilirim. O da olmazsa gx e dönerim. Verilerde satılırsa satılsın artık ne yapayım.

Ne idüğü belirsiz yerden kapalı kaynak tarayıcı bir yana hesap makinesi bile kurmam.