dunks

Çalışkan
Merhaba arkadaşlar, ARC Raiders oyununa giriş yaparken "hizmet kesintisi nedeniyle giriş başarısız oldu, lütfen daha sonra tekrar dene." hatası alıyorum. Çözmek için defalarca DNS ayarını değiştirip otomatik veya manuel yapıp yeniden dene yapıyorum anca öyle giriyor ama her girişte yaşıyorum bu sorunu. GoodByeDPI kullanıyorum ama arkadaşım da kullanıyor, o sorun yaşamıyor. Çözümü var mıdır, biliyor musunuz?

bf97fb31-0ade-464a-8e7d-3d05a2d12b91.webp

GoodByeDPI'ı kapatıp denediğinde aynı hatayı alıyor musun? Sorunun ağ kaynaklı gibi gözüküyor ama farklı ISS'lerde farklı sonuçlar olabiliyor.

Cihazını mobil veriye bağlayabiliyorsan öyle bağlayıp, ardından GoodByeDPI açıp tekrar girmeyi dener misin?

VPN kullanırsam bu sorunu yaşıyorum çünkü bazı VPN'ler Arc Raiders veya diğer online oyunlarda engelli olabiliyor. (SplitWire kullanıyorsanız eğer o da VPN)

GoodByeDPI tarafını bilmiyorum ama arkadaşım kullanmasına rağmen oyuna giriş yapabildiğini söyledi. (Yalnız yaklaşık 1 aydır oynamıyor kendisi, yeni bir engelleme geldi ise bir şey diyemem.) Aslında bunun bir sorun yaratacağını pek düşünmüyorum çünkü arkadaşınızın da kullandığını belirtmişsiniz. (Konudan bağımsız olarak bazı online oyunlar ByeDPI engelleyebiliyorlar çünkü paketleri bozuyor. Engellenmemiş olsa bile paket kaybı yaşattığını da gözlemledim. Pek önerdiğim bir çözüm değil maalesef.)

Güvenlik duvarından oyuna tam izin vermeyi deneyebilirsin, bunun dışında internet bağlantını kontrol eden veya işleyen bir uygulama var ise onları da kontrol etmek isteyebilirsin.

Ben bu sorunu lanet olası SansürOnlayn yüzünden bir çok kez yaşadım. Yeniden Dene diyerek birkaç defa da erişebiliyordum. (Bazen oyuna girdiğimde de bağlantı problemi yaşayabiliyorum. Oyunda pingden ilerleyemiyorum, böyle bir durumda komple oyunu kapatıp açtığımda bağlantı sıfırlanıyor ve o zaman erişebiliyorum. Çünkü sansüronlayn o bağlantıyı engelliyor, bağlantı resetlenmediği sürece düzelmiyor.) Eğer sende internet servis sağlayıcından kaynaklandığını düşünüyor isen farklı bir internet veya mobil veri kullanarak erişmeyi deneyebilirsin. Ya da oyun tarafından engellenmemiş bir VPN kullanmayı da deneyebilirsin. İSS kaynaklı ise kendileri ile iletişime geçmeyi deneyip sorununu iletebilirsin. (Sansüronlayn anlamıyor, anlayabilecek adama konu ulaşmıyor, ulaşsa bile anlamamış gibi davranıyor. Sorunu görmüyorsam sorun yok gibi bir tavırları var bu karaktersizlerin. Çünkü tamamen sansür politikalarından kaynaklı bir rezillik bu. Üst düzey yöneticileri ile alakalı.)

Aklıma başka bir şey gelmiyor maalesef. :/

GoodbyeDPI'ı kapatıp denediğinde aynı hatayı alıyor musun? Sorunun ağ kaynaklı gibi gözüküyor ama farklı ISS'lerde farklı sonuçlar olabiliyor.

Cihazını mobil veriye bağlayabiliyorsan öyle bağlayıp, ardından GoodbyeDPI açıp tekrar girmeyi dener misin?

GoodbyeDPI kapatınca giriyor sorunsuz evet.

Oyuna girdikten sonra GoodbyeDPI açmayı denedin mi?

Denemedim, büyük ihtimalle öyle olur ama GoodbyeDPI'ı hizmet olarak kullanıyorum, elle açmıyorum.

@dunks,

GoodbyeDPI kapatınca giriyor sorunsuz evet.

Denemedim, büyük ihtimalle öyle olur ama GoodbyeDPI'ı hizmet olarak kullanıyorum, elle açmıyorum.

Kral lütfen yardımcı ol. Ben de şu an aynı sorunla karşılaştım. Birkaç gün önce GoodbyeDPI service_install_dnsredir_turkey indirmiştim ve şimdi bana da aynı hatayı sürekli veriyor.

Dosyanın içinde ki service_remove.CMD'yi çalıştırıyorum CMD açılıyor tuşa basıyorum komut tamamlanıyor fakat yine de aynı hatayı almaya devam ediyorum oyun açılırken. Yardım et sen nasıl düzelttin başka ne yapabilirim?

@dunks,

Kral lütfen yardımcı ol. Ben de şu an aynı sorunla karşılaştım. Birkaç gün önce GoodbyeDPI service_install_dnsredir_turkey indirmiştim ve şimdi bana da aynı hatayı sürekli veriyor.

Dosyanın içinde ki service_remove. CMD'yi çalıştırıyorum CMD açılıyor tuşa basıyorum komut tamamlanıyor fakat yine de aynı hatayı almaya devam ediyorum oyun açılırken. Yardım et sen nasıl düzelttin başka ne yapabilirim?

Sürekli yeniden dene yapınca giriyor bazen tek denemede bazen daha uzun sürüyor öyle de deneyebilirsin veya service kaldırdıktan sonra bilgisayarı yeniden başlat o zaman giriyor.