strea

Çalışkan
Herkese selam, bilmem kaç yıl önce VAC ban yediğim hesabımdan ARC Raiders almayı düşünüyorum. Alırsam VAC ban olduğu için oynayabilir miyim? Mesela Rust, VAC ban olduğu için girilmiyor. ARC'ta bu sorun var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese selam, bilmem kaç yıl önce VAC ban yediğim hesabımdan ARC Raiders almayı düşünüyorum. Alırsam VAC ban olduğu için oynayabilir miyim? Mesela Rust, VAC ban olduğu için girilmiyor. ARC'ta bu sorun var mı?
ARC de hile yapmadıysanız oynayabilirsiniz. VAC sadece hile yapmış olduğunuz oyun için geçerlidir yani Rust için. Diğer oyunları etkilemez.

Hayır, oyuna sorunsuz girebilirsiniz. VAC banları genellikle aldığınız oyunla, nadiren kullanılan oyun motoru ile bağdaştırılan şeylerdir. Yapımcı stüdyo, kendi oyunlarında VAC banı olanları engelleme hakkına sahip, ancak Embark böyle bir şey yapmadı.

Öyle değil işte kankam CS de yemişim rusttada gözüküyor onu söylüyorum.
Rust'a sorunsuz bir şekilde girebiliyor olmanız lazım; giriş yapamadığınız spesifik sunucu, VAC banlı oyuncuları kabul etmiyor olabilir.