Hextech ve shimmer karışımı bir şey ile kendini olabilecek en mükemmel hale getiriyor. Kısaca tanrı yapıyor kendini. Shimmer alt tarafta yaşayan insanların kullandığı uyuşturucu gibi bir şey. Jinx bunu kullanıp hızlı kaçma gibi özellikler kazanıyordu hatta.
Büyük ihtimal Hextech'in tutulması için Jayce tarafından yapılan bir yer ama Hextech kullanıldıkça her şeyi mahvetmeye başlıyor. Orada duran Hextech'de kullanıldıkça yozlaşmaya başlamış. O yüzden bunları farklı evrenlerde vs. gönderiyor. Benim fikrim böyle.
Heimer ile birlikte ürettiler işte. Powder'da yardım etti biraz. Heime ne olduğun bilinmiyor. Öldü veya başka bir evrene gitti.
Kara gül LoL oynamıyorsan bilmen zor. Kara gül Leblanc isimli aşırı düzenbaz birisi tarafından yapılmış bir tarikat. Noxus'a hizmet ediyor veya Noxus'u içeriden bitirmeye çalışıyordu orayı tam hatırlamıyorum. Mel'in kardeşi sandığı, son sahnede zincirlerin içinde öldürüp "Gerçek yüzünü gördüm" dediği kişi Leblanc. Orada Leblanc'ı gerçekten öldürmüyor bir yanılsaması sadece. LoL'ün YT üzerinde çıkan son sinematiği izlersen Leblanc'ı son sahnede görürsün. Mel Noxus'a doğru gidiyor şu anda.
Ambessa hakkında fazla bir şey bilmiyorum. Doranın kanalında Arcane 2. sezon final analizini izlersen daha iyi oturur kafana.