Detaylar
Kim cevapladı?Shean
Uzman
Ingilizce kullandigim icin Turkce terimleri bilmiyorum ama "Appearance" kisminde "Application Theme" gidin ve oradan GTK themek olarak "Breeze" secmeyi deneyin.
İnsan
Başarılı
Benimki İngilizce ama sizin belirttiğiniz seçenekler yer almıyor. Diğer ayarlar üzerinden birkaç tema değişikliği yaptım ama bazı uygulamalar sanırım pencereyi kendisi düzenlemiş, pencere stili değişmiyor.Ingilizce kullandigim icin Turkce terimleri bilmiyorum ama "Appearance" kisminde "Application Theme" gidin ve oradan GTK themek olarak "Breeze" secmeyi deneyin.
Shean
Uzman
Benim de demek istedigim pencere stili gibi bir seydi. KDE Plasma birakip Hyprland geceli bayagi oldu, unuttum herhalde isimleri. O pencere stilini ayarladigimiz yerden bu sag ust kose butonlarini ayarlayabiliyorduk diye biliyorum ben. Orayi biraz daha kurcalayin isterseniz. Ek olarak kullandiginiz baska temalar da bahsettiginiz malum butonun gizlenmesine sebep oluyor olabilir. O yuzden kullandiginiz temalari tek tek internette aratip incelemenizi oneririm, o bahsettiginiz buton internetteki resimleri bulunduruyor mu falan diye.Benimki İngilizce ama sizin belirttiğiniz seçenekler yer almıyor. Diğer ayarlar üzerinden birkaç tema değişikliği yaptım ama bazı uygulamalar sanırım pencereyi kendisi düzenlemiş, pencere stili değişmiyor.
İnsan
Başarılı
Maalesef işe yaramadı, ben de tarayıcıyı değiştirdim.Window decorations kısmından title bar sekmesini bulun. Oradan yapabilirsiniz.
Firefox'da customise toolbar kısmına da bakabilirsiniz eğer olmadıysa. Title bar'a sağ tık yapınca çıkar.Maalesef işe yaramadı, ben de tarayıcıyı değiştirdim.