Ayarlarda ses ayarı var mıydı o browserda bilmiyorum yoksa config dosyalarından editlenebilir diye düşünüyorum. KDE kullanıyordunuz sanırım, Sistem sesleri kısmında Zen browserin ses barı görünüyor mu?
Ayarlarda ses ayarı var mıydı o browserda bilmiyorum yoksa config dosyalarından editlenebilir diye düşünüyorum. KDE kullanıyordunuz sanırım, Sistem sesleri kısmında Zen browserin ses barı görünüyor mu?
Bence burada Discord'da karşı taraf sesi duyabiliyorsa Zen aslında sesi üretiyor; problem daha çok PipeWire/WirePlumber'ın sesi yanlış çıkışa yönlendirmesi gibi duruyor. Pavucontrol açıp Zen'de bir video oynatırken Playback sekmesinden Zen'in hangi cihaza gittiğine bakın; HDMI/monitor gibi başka bir çıkışa düşmüşse kullandığınız kulaklığa/hoparlöre alın. Bir de wpctl status çıktısını atarsanız default sink ve Zen stream'i hangi node'a bağlı net görürüz. WirePlumber uygulama akışlarını ve varsayılan çıkışları hatırlayabildiği için reboot sonrası da yanlış route geri gelebiliyor.