swattuka
Uzman
Denemek için Linux Mint kurdum ve ardından vazgeçip MX Linux kurdum ancak sistem yavaş açılınca Windows 8.1'e geri dönmek istedim. O daha stabildi ancak format için USB hazırladığımda F12'den boot menü üzerinden flashı seçtiğimde hiçbir şey olmuyor, tekrar seçim ekranında kalıyor.
BIOS'un ana menüsü üzerinden boot sıralamasında en başa alınca eski MX Linux oturumu açılıyor. Bir türlü format ekranına giremedim. Ayrıca Ubuntu'yu sildiğim halde yine de Ubuntu ve Linux yazıyor boot menüsünde. Bunlar Windows kurduğumda gidecek mi? Birkaç yazı okudum fakat sonuç alamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
Rufus kullandım ve MBR FAT32 kullandım. Laptopum eski bir laptop, Casper C-600.
Güncel: ISO dosyası bozukmuş farklı bir ISO dosyası deneyince kurulum sayfasına attı.
BIOS'un ana menüsü üzerinden boot sıralamasında en başa alınca eski MX Linux oturumu açılıyor. Bir türlü format ekranına giremedim. Ayrıca Ubuntu'yu sildiğim halde yine de Ubuntu ve Linux yazıyor boot menüsünde. Bunlar Windows kurduğumda gidecek mi? Birkaç yazı okudum fakat sonuç alamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
Rufus kullandım ve MBR FAT32 kullandım. Laptopum eski bir laptop, Casper C-600.
Güncel: ISO dosyası bozukmuş farklı bir ISO dosyası deneyince kurulum sayfasına attı.
Son düzenleyen: Moderatör: