Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.504 Çözümler 19 Beğeniler 3.749 Yer Cintra 11 Ağustos 2024 #1 Efendim, selam KDE kütüphanesini kurmak istiyorum. Ancak bir türlü yapamadım. Bana yardımcı olur musunuz? Denediğim yöntem; Arch Linux - libplasma 6.1.4-1 (x86_64) yay -Syy libplasma 6.1.4-1 kodunu yazarak denedim ancak işe yaramadı.
Efendim, selam KDE kütüphanesini kurmak istiyorum. Ancak bir türlü yapamadım. Bana yardımcı olur musunuz? Denediğim yöntem; Arch Linux - libplasma 6.1.4-1 (x86_64) yay -Syy libplasma 6.1.4-1 kodunu yazarak denedim ancak işe yaramadı.
Çözüm The Shorekeeper 11 Ağustos 2024 Bash: yay -S libplasma sudo pacman -S libplasma Direkt paket adını yazıp niye kurmuyorsunuz? Ayrıca -Sy bayrağı depoları yeniler. Paket kurarken sadece -S bayrağını kullanın.
Bash: yay -S libplasma sudo pacman -S libplasma Direkt paket adını yazıp niye kurmuyorsunuz? Ayrıca -Sy bayrağı depoları yeniler. Paket kurarken sadece -S bayrağını kullanın.
AMG GOAT Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.343 Makaleler 2 Çözümler 34 Beğeniler 6.353 Yer Denizli 11 Ağustos 2024 #2 Geraltın kılıcı dedi: Efendim, selam KDE kütüphanesini kurmak istiyorum. Ancak bir türlü yapamadım. Bana yardımcı olur musunuz? Denediğim yöntem; Arch Linux - libplasma 6.1.4-1 (x86_64) yay -Syy libplasma 6.1.4-1 kodunu yazarak denedim ancak işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Pacman -S veya -Syu olabilir mi? Artı 0 Eksi
Geraltın kılıcı dedi: Efendim, selam KDE kütüphanesini kurmak istiyorum. Ancak bir türlü yapamadım. Bana yardımcı olur musunuz? Denediğim yöntem; Arch Linux - libplasma 6.1.4-1 (x86_64) yay -Syy libplasma 6.1.4-1 kodunu yazarak denedim ancak işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Pacman -S veya -Syu olabilir mi?
The Shorekeeper Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 813 Çözümler 28 Beğeniler 948 Yer Black Shores Archipelago 11 Ağustos 2024 #3 Bash: yay -S libplasma sudo pacman -S libplasma Direkt paket adını yazıp niye kurmuyorsunuz? Ayrıca -Sy bayrağı depoları yeniler. Paket kurarken sadece -S bayrağını kullanın. Artı 0 Eksi Çözüm
Bash: yay -S libplasma sudo pacman -S libplasma Direkt paket adını yazıp niye kurmuyorsunuz? Ayrıca -Sy bayrağı depoları yeniler. Paket kurarken sadece -S bayrağını kullanın.
KS KS Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.504 Çözümler 19 Beğeniler 3.749 Yer Cintra 11 Ağustos 2024 #4 AMG GOAT dedi: Pacman -s veya -Syu olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Efendim, kurdum ancak uygulama çalışmıyor. Aynı şekilde Phanteon Screenshoot'da çalışmıyor. Sorunsuz bir şekilde indirmeme rağmen olmuyor. Artı 0 Eksi
AMG GOAT dedi: Pacman -s veya -Syu olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Efendim, kurdum ancak uygulama çalışmıyor. Aynı şekilde Phanteon Screenshoot'da çalışmıyor. Sorunsuz bir şekilde indirmeme rağmen olmuyor.
0 001 Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.970 Makaleler 24 Çözümler 54 Beğeniler 2.598 11 Ağustos 2024 #5 Geraltın kılıcı dedi: Phanteon Screenshoot Genişletmek için tıkla... KDE'nin Spectacle ekran alintisi aracini kullanin veya Flameshot kullanin. Artı 0 Eksi
Geraltın kılıcı dedi: Phanteon Screenshoot Genişletmek için tıkla... KDE'nin Spectacle ekran alintisi aracini kullanin veya Flameshot kullanin.
KS KS Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.504 Çözümler 19 Beğeniler 3.749 Yer Cintra 11 Ağustos 2024 #6 The Shorekeeper dedi: Bash: yay -S libplasma sudo pacman -S libplasma Direkt paket adını yazıp niye kurmuyorsunuz? Ayrıca -Sy bayrağı depoları yeniler. Paket kurarken sadece -S bayrağını kullanın. Genişletmek için tıkla... Şifremi girdiğim halde "Üzgünüm, yeniden deneyin." yazıyor. The Shorekeeper dedi: Bash: yay -S libplasma sudo pacman -S libplasma Direkt paket adını yazıp niye kurmuyorsunuz? Ayrıca -Sy bayrağı depoları yeniler. Paket kurarken sadece -S bayrağını kullanın. Genişletmek için tıkla... Çözüm: yay -S libplasma 001 dedi: KDE'nin Spectacle ekran alintisi aracini kullanin veya Flameshot kullanin. Genişletmek için tıkla... Efendim, çalışmıyor. Ek: Flameshot ve distrobox kurdum. Son düzenleme: 11 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi
The Shorekeeper dedi: Bash: yay -S libplasma sudo pacman -S libplasma Direkt paket adını yazıp niye kurmuyorsunuz? Ayrıca -Sy bayrağı depoları yeniler. Paket kurarken sadece -S bayrağını kullanın. Genişletmek için tıkla... Şifremi girdiğim halde "Üzgünüm, yeniden deneyin." yazıyor. The Shorekeeper dedi: Bash: yay -S libplasma sudo pacman -S libplasma Direkt paket adını yazıp niye kurmuyorsunuz? Ayrıca -Sy bayrağı depoları yeniler. Paket kurarken sadece -S bayrağını kullanın. Genişletmek için tıkla... Çözüm: yay -S libplasma 001 dedi: KDE'nin Spectacle ekran alintisi aracini kullanin veya Flameshot kullanin. Genişletmek için tıkla... Efendim, çalışmıyor. Ek: Flameshot ve distrobox kurdum.
0 001 Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.970 Makaleler 24 Çözümler 54 Beğeniler 2.598 11 Ağustos 2024 #7 Geraltın kılıcı dedi: Efendim, çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Plasma ayarlarindan kisayollari düzenlemeniz gerekebilir. Artı 0 Eksi
Geraltın kılıcı dedi: Efendim, çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Plasma ayarlarindan kisayollari düzenlemeniz gerekebilir.
KS KS Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.504 Çözümler 19 Beğeniler 3.749 Yer Cintra 11 Ağustos 2024 #8 001 dedi: Plasma ayarlarindan kisayollari düzenlemeniz gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Öyle bir ayar yok hocam. Ayrıca aldığım hata daha farklı. Dosya Ekleri 2024-08-11_17-28.webp 10,8 KB · Görüntüleme: 84 Artı 0 Eksi
001 dedi: Plasma ayarlarindan kisayollari düzenlemeniz gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Öyle bir ayar yok hocam. Ayrıca aldığım hata daha farklı.
AMG GOAT Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.343 Makaleler 2 Çözümler 34 Beğeniler 6.353 Yer Denizli 11 Ağustos 2024 #9 Geraltın kılıcı dedi: Öyle bir ayar yok hocam. Ayrıca aldığım hata daha farklı. Genişletmek için tıkla... Arch Wiki'de bunun çözümü var. Keşfet kısmını çalıştırabiliyorsunuz. Artı 0 Eksi
Geraltın kılıcı dedi: Öyle bir ayar yok hocam. Ayrıca aldığım hata daha farklı. Genişletmek için tıkla... Arch Wiki'de bunun çözümü var. Keşfet kısmını çalıştırabiliyorsunuz.
KS KS Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.504 Çözümler 19 Beğeniler 3.749 Yer Cintra 11 Ağustos 2024 #10 AMG GOAT dedi: Arch Wiki'de bunun çözümü var. Keşfet kısmını çalıştırabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Atabilir misiniz hocam? Biraz işim var şu anda. Artı 0 Eksi
AMG GOAT dedi: Arch Wiki'de bunun çözümü var. Keşfet kısmını çalıştırabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Atabilir misiniz hocam? Biraz işim var şu anda.