Firstsoldier

Çalışkan
2-3 gün önce Superonline simetrik paketine geçiş sağladım. Yanında verdikleri Archer BE800 model router çokça özelliği faydalanabileceğim nimetleri olmasına karşın bildiğiniz üzere Superonline tam yetki vermiyor. Öyle ki TP-Link'in uygulamasına bile erişemiyorum. WAN şifresini öğrendiğim halde, inceleyebildiğim hiçbir forumda da bu modemi rootlayabilen ya da buna dair bir konu açan göremedim. Bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok çok memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
2026 gibi geliyor diyorlar destek. Mesela OpenWrt geliştiricisi şöyle demiş:

İlk Wi-Fi 6 cihazlarının piyasaya çıkmasından OpenWrt'nin E8450/RT3200 modellerine destek vermesine kadar üç yıl geçti — Wi-Fi 7 için de benzer bir zaman aralığı beklemek gerek (evet, Filogic 880 umut verici görünüyor ama yine de zaman alacak; çünkü cihazların a) piyasaya çıkması, b) uygun fiyatlı hale gelmesi ve C) desteklenmesi gerekiyor). Bu cihazları birilerinin satın alması gerekecek — ardından da bu yeni/pahalı cihazlar üzerinde doğrudan geliştirme yapmaları (ki bu süreçte cihazı bozma veya en azından seri konsola erişmek için kasayı parçalama ihtimali yüksek) zaman alacak. Üstelik bu işler için belirlenmiş bir takvim de yok.

Ha, daha önce root edilebilir belki ama o da zaman alır.

2-3 gün önce Superonline simetrik paketine geçiş sağladım. Yanında verdikleri Archer BE800 model router çokça özelliği faydalanabileceğim nimetleri olmasına karşın bildiğiniz üzere Superonline tam yetki vermiyor. Öyle ki TP-Link'in uygulamasına bile erişemiyorum. WAN şifresini öğrendiğim halde, inceleyebildiğim hiçbir forumda da bu modemi rootlayabilen ya da buna dair bir konu açan göremedim. Bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok çok memnun olurum.

Taahhüt bittiğinde router sizin mi oluyor yoksa iade etmeniz gerekiyor mu bilginiz var mı?

Taahhüt bittiğinde router sizin mi oluyor yoksa iade etmeniz gerekiyor mu bilginiz var mı?

Maalesef bilgim yok ama yarın soracağım cevabı size ileteceğim.

Maalesef, iade etmek durumundaymışız. Bilginiz olsun.
Konuyu tekrar hortlatmış gibi olacağım lakin, şu an TurkNet'e geçiş yapıyorum fakat TurkNet ZyXEL VMG3625-T50b modem veriyormuş, sizce şu an Superonline'ın vermiş ve kullanmakta olduğum BE900'ü kullanmaya devam edebilir miyim? Bilgisi olan biri aydınlatırsa beni çok sevinirim.

2026 gibi geliyor diyorlar destek. Mesela OpenWrt geliştiricisi şöyle demiş:

Ha, daha önce root edilebilir belki ama o da zaman alır.

Konuyu tekrar hortlatmış gibi olacağım lakin, şu an TurkNet'e geçiş yapıyorum fakat TurkNet ZyXEL VMG3625-T50b modem veriyormuş, sizce şu an Superonline'ın vermiş ve kullanmakta olduğum BE800'ü kullanmaya devam edebilir miyim? Bu konuda bilgi alabilir miyim sizden. ( süperoline 8700TL tutarında bir ücret çıkartıyor modemi iade etmediğim takdirde.

Son düzenleme: